Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

quad 909

Vizitator dj_maxxro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Guest1

6

dj_maxxro

Nu m-am gandit, pentru ca acest amplificator este proiectat current feed back.

Inima acestui amplificator este puntea de current dumping L4, C8, R24, R29 + R30.

tibi

Link spre comentariu
Vizitator dj_maxxro

valentine146

eu ma gandeam la cate 2 sau chiar 3 mj-uri (15003 sau 15024) pe ramura pentru ceea ce vreau sa fac (200w/8 Ohmi) , mi se pare corect sa am si o marja de siguranta pt comportarea reactiva a boxelor

in modul in care vreau sa realizez schema , puterea disipata atinge varfuri de 225W pe ramura (in cel mai rau caz : 8 Ohmi + Omega 8 , adik defazaj de 45 grade in sarcina) , asta ar fi usor de suportat de mj-urile respective fara a necesita o racire fortata sau un radiator extrem de mare , plus .... fiabilitate prin scaderea temperaturii de functionare a finalilor .... in caz k se intreaba cineva ce e cu asta exista pe situ-l ON Semiconductor un calculator pt evaluarea aproximativa a fiabilitatii in functie de temperatura de functionare a tranzistorului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări