Vizitator dj_maxxro Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 tvicol , te-a gandit cumva la un etaj de intrare diferential (VFB) in locul celui actual CFB? Link spre comentariu
Guest1 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 dj_maxxro Nu m-am gandit, pentru ca acest amplificator este proiectat current feed back. Inima acestui amplificator este puntea de current dumping L4, C8, R24, R29 + R30. tibi Link spre comentariu
Vizitator valentine146 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 finalii la quad pot fi schimbati cu tip 142/147, precum si driverul, cu finali dubli ajungand la 200w lejer Link spre comentariu
Vizitator dj_maxxro Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 valentine146 eu ma gandeam la cate 2 sau chiar 3 mj-uri (15003 sau 15024) pe ramura pentru ceea ce vreau sa fac (200w/8 Ohmi) , mi se pare corect sa am si o marja de siguranta pt comportarea reactiva a boxelor in modul in care vreau sa realizez schema , puterea disipata atinge varfuri de 225W pe ramura (in cel mai rau caz : 8 Ohmi + Omega 8 , adik defazaj de 45 grade in sarcina) , asta ar fi usor de suportat de mj-urile respective fara a necesita o racire fortata sau un radiator extrem de mare , plus .... fiabilitate prin scaderea temperaturii de functionare a finalilor .... in caz k se intreaba cineva ce e cu asta exista pe situ-l ON Semiconductor un calculator pt evaluarea aproximativa a fiabilitatii in functie de temperatura de functionare a tranzistorului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum