Vizitator djbairam Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 cine stie cum sa te protejezi impotriva floodului?supernova sau udp cine stie sa filtreze?postati aici. am un radio si am dusmani.HELP PLS Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Nu exista,ai nevoie de firewall hardware.Dar poti rezolva daca-ti cumperi spatiu pe server dedicat radio unde daca vor sa flodeze, floodeaza serverul si bine nu o sa le fie,altii in locul tau le vor face celor care floodeaza viata grea. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Ia legatura cu ISP-ul tau Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 DjBAIRAM cine stie cum sa te protejezi impotriva floodului?supernova sau udp cine stie sa filtreze?postati aici. am un radio si am dusmani.HELP PLS Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 incearca sa vezi ce poate http://pikt.org/pikt/index.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum