Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bass-reflex pt. YDD200LPP

Vizitator ronix4000

Postări Recomandate

Vizitator ronix4000

stie cineva daca pentru o incinta de 16l cu difuzor YDD200LPP ajunge un singur port de bass-reflex cu diametrul de 50mm ???ma intreb daca nu e cumva cam mic in diametru si implicit viteza aerului prin el sa fie cam mare (si sa apara sunete nedorite).daca va pricepeti in domeniu....va rog sa va postati parerea. 10x

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

2

• adi_0106

2

• LUCI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator ronix4000

din pacate nici eu nu prea stiu sa o interpretez...dar va intreb daca cumva ar fi mai bine sa montez 2 astfel de porturi pe fiecare boxa, ca astfel sigur se va diminua viteza aerului prin port.....? daca totusi e cineva mai priceput pe forum care poate sa interpreteze graficul ala atunci ii cer ajutorul. :smt006

Link spre comentariu

Din cate vad io acolosa in grafic sper sa nu gresesc , ca acuma's obosit , am impresia ca tu ai acordat incinta aia pe vre'o 50hz , iar puterea data in dif de 50w, ...difuzorul ala ma repet merge pana in 30wrms , si acolo trebe sa redea frecvente peste min 40hz, normal ar trebui sa redea peste 50hz.....si daca te uiti in grafic chiar si la 50wrms ai un VV numa 18msEu totusi zic ca ar trebui calculat portul pe la 60~65hz, si sa nu dai in dif cu mai mult de 30wrms....parerea mea... :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

pai aveti idee sa-mi spuneti si mie cum ar trebui sa modific portul ??? (sa-i maresc diametrul sau sa-l lungesc/scurtez)??? ca sa pic pe o frecventa de acordaj de vreo 60-65 Hz...

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

pai sa inteleg ca pot sa folosesc tuburile de bass-reflex pe care le-am cumparat (de 50mm diam/ 100mm lung) doar ca mai trebuie sa tai ceva din ele pana le fac de 60 mm lungime ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări