Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentru ce folositi internetul pe mobil?

mosfet

Pentru ce folositi internetul pe mobil?  

47 membri au votat

1. 1. Pentru ce folositi internetul pe mobil?

• a. e-mail
      12
    • b. site-uri de stiri sau ziare online
      4
    • c. mesagerie instant
      8
    • d. cautari pe google
      17
    • e. facebook
      5
    • f. altele, va rog precizati ce
      1

Postări Recomandate

E vorba de accesarea internetului direct de pe telefon, nu de pe PC folosind telefonul ca modem.Personal il folosesc cam pt toate (optiunile din chestionar), preponderent pt mail.Puteti alege cate 3 optiuni.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

1

• one

1

• dragon82

1

• Big

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

depinde si de telefon, daca displayul iti permite sa nu te chioresti f tare e ok cam pt orice, conteaza f mult si ce taste folosesti pt navigare, foarte indicat ar fi ca telefonul sa fie dotat cu touchscreen. am multi prieteni care sunt tot timpul online pe mess spre exemplu, deci cu ei nici nu mai ai nevoie de telefonie mobila...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Pentru NIMIC...e inutil :ras:

Subscriu.Am internet pe mobil (de la operatorul de telefonie) dar nu il utilizez aproape deloc. Am wi-fi la serviciu, wi-fi acasa. Am facut abonament pentru a avea google earth, dar l-am folosit numai ocazional. Un GPS clasic merge mult mai bine in masina.Totusi sper sa gasesc o aplicatie sa nu il platesc degeaba. De exemplu sa ma avertizeze cand imi fura masina! :jytuiyu
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator gigi3454

Pentru youtube, sa descarc jocuri, sa caut diferite informatii, dar chestia este ca imi ia mult din baterie daca folosesti internetul, chiar si pt putin timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări