cristi_ro Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 salutare,nu stiu daca am postat bine sau trebuia sa pun la hardwere, daca nu este bine rog un moderator sa il mute.am un laptop acer emachines e510 si sa adunat cam mult praf pe cooler si pe radiator, a fost in service in iunie si am zis sa il curete de prf dar nu stiu cad de bine l-au curatat ca eja de cateva zile nu prea mai face pauza culerul pt ca temperatura sta peste 50 grade chiar daca nu fac nimic la el. inainte mai scadea la 45 dar acuma nu mai vrea.cum se procedeaza, cu ce se curata si cata pasta trebuie pusa dupa ii curatat de praf?am o carte gasita pe net cu modelul meu si una de service dar acolo vad ca apare mai multe componente decat am eu pe el.in manualul service care l-am gasit poza este la fel numai ca nu am toate mufele care apar pe acel model? sau acela este un model full si acesta nu le are dar se pot monta toate acele componente care sunt acolo?astept sugestiile celor priceputi.multumesc anticipat Link spre comentariu
cristi_ro Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 nimeni nu imi poate spune cum sa procedez? as vrea sa il curat de praf ca incepe sa se incalzeasca tot mai tare procesorulam sa pun si manualul service o sa fie din 4 carti pt ca intreg era prea mare si nu ma lasa sa il incarc.va rog un sfat.multumesc anticipat Link spre comentariu
cristi_ro Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 L-am curatat deja dupa acel maanual de service. Laptopul a fost trimis la curatat cand era in garantie dar nu stiu de ce se aduna destul de repede praf pe culer. are 2 ani si jumatate dupa curatare temperatura este intre 45 si 50 in joc urca max 55*C la procesor.NU stiu pasta termoconductoare la cat timp se schimba. eu nu am schmbat-o am luat coolerul jos l-am curatat cu pensula curata pana nu mai era praf pe el am dat cu pensula si prin el sa sterg praful si l-am montat la loc. ulei pt masina de cusut se gaseste si la magazine. eu am cumparat pt usa metalica pun in yala din cand in cand si merge foarte usor dupa ce pun uleiul. nu am stiut ca trebue pus ulei la cooler dar o sa incerc data viitoare cand o sal curat.filmuletul nu pot sal descarc.numai bine. Link spre comentariu
Kiusro Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Salut,Eu ma ocup de curatari laptop-uri.Am un DELL 1525, iar dupa 3 ani a inceput sa sufle greu. la curatare m-am mirat sa vad ca nu are prea mult praf.Am avut la curatat DELL 1501 si dupa 2 ani avea un pres de praf, nu glumesc.Modelele Acer aduna praf si mai repede, te poti astepta ca la jumatate de an sa ai obturat jumate din locasul pe unde iese aerul cald.Iti sugerez sa folosesti pasta termoconductoare alba, cea gri intr-un an ii tzeapana. Depinde foarte mult de mediul in care este folosit laptop-ul si nu trebuie sa te miri de cat praf se aduna.daca tie iti sta in standby cu temperatura la 45-50 de grade ar trebui sa fi multumit. As atasa o poza dar sunt prea mari. Sugerez SpeedFan pentru monitorizarea temperaturilor. Link spre comentariu
Kiusro Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 poze http://img864.imageshack.us/img864/1665/img2001ai.jpg http://img858.imageshack.us/img858/3894/img1998.jpg Link spre comentariu
cristi_ro Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Salut,is multumit de temperatura si cum merge, doar praful care se aduna foarte repede ma deranjaza. pentru temperatura folosesc everest si arata ok. si se poate auzi cand are sub 50*C coolerul face pauza, intre 50 si 60*C merge pe viteza mica iar cand depaseste 60*C merge pe viteza mare.de cate ori curat coolerul de praf trebuie sa schim si pasta?Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum