Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema de legare in punte pentru TDA7386

Postări Recomandate

Buna ziua! Sunt interesat de o schema de legare in punte pentru un TDA7386 (el fiind deja amplificator in punte 4x40W ).Am avut la reparat cu ceva timp in urma un asemenea amplificator la un tub de bass, avea 160w ,difuzorul era cu 2 bobine, deci amplificatorul ar fi fost de 2x80w,din pacate nu am copiat schema. Multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius69

7

• remus68

3

• FLORIN IORDACHE

2

Top autori în acest subiect

La faza asta m-am gindit si eu ca daca sunt puse in punte iesirile cum le mai pun inca odata, dar totusi se poate pentru ca am avut un tub de bass Pioneer asa la care am schimbat finalul.

M-am mai gindit la o solutie, sa conectez toate iesirile la un transformator cu 4 primare si un secundar iar secundarul sa-l conectez la difuzor. Nu stiu cit de viabila este solutia, si nu stiu nici cum pot calcula transformatorul. Imi trebuie pentru subwooferul de la masina, difuzorul de bass il are masina(audi A4-2002)mai putin amplificatorul care din pacate nu mai exista. As incerca sa fac un amplificator cu tda1562q , nu stiu cum va merge,cel care l-am avut cu tda7386 mergea impecabil.
Link spre comentariu

daca sunt puse in punte iesirile cum le mai pun inca odata?

:rade: ...nu ai cum sa le conectezi inca o data iesirile in punte!

M-am mai gindit la o solutie, sa conectez toate iesirile la un transformator cu 4 primare si un secundar iar secundarul sa-l conectez la difuzor

Utilizeaza TDA1562Q.
Link spre comentariu

Subwooferul respectiv l-am avut la reparat acum citeva luni,clientul era din Lugoj, asa ca nu mai am cum afla modelul, difuzorul avea doar 2 bobine, daca avea 4 bobine era simpla situatia, asa chiar nu inteleg cum era legat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări