Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panou infrarosii sau incalzire in pardoseala cu ECOFILM

Vizitator stk

Postări Recomandate

stiu doar ca e placut sa ai caldura din podea fata de calorifere, sobe sau alte surse cu care suntem mai obisnuiti. in ceea ce priveste particulele de praf (de care nu scapi oricat curat ai face) se poate pune un filtru. La vara daca o sa fie bani suficienti ma bate gandul sa renovez si eu si ma bate gandul sa montez si asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

6

• miron1947

2

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

Vizitator stk

da in cazul tau sa deschizi usa camerei mai rar si sati infiltrezi aerude afara da dar in cazul meu fiind numa o camera si o bucatarie cum deschid usa de pe hol cum intra parfu mai mult sau mai putin si ca sa cumpar un aparat care filtreaza si umidifica si raceste aeru din camera cred ca stit aparate de aere conditionate care se gasesc la 1000 de lei circa e prea mault deja la mine si apa incalzesc cu curent nu mai e eventual anu viitor cind se monteaza tevile de gaz ca asa se zicema mai gindesc la un aparat de aer conditionat nu care se pune afara ,,interior si am vrut sa mai povestesc despre releu care lucra inpreuna cu ecofilm e un releu TH132AF e un releu destul de destept 50 de euro nu functioneaza ca un releu obisnuit cupleaza si decupleaza 220v ca este o varianta de consum ca sa mentina temperatura in camera este vb. de procentaj de distributia puterii sau asemanator de explcatie (scuze de exprimare nu prea le am )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări