Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

V-USB

Vizitator catalinstefanos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

• godFather89

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Nu m-am uitat foarte atent, se pare ca trebuie sa compilezi fisierul opendevice.c pentru controllerul tau si sa il scrii in circuit.Personal nu agreez acest mod de conectare. Ei au facut o lista lunga cu avantaje, dar nu au scris nimic despre dezavantaje.Folosirea unui controller cu USB dedicat permite folosirea puterii de calcul pentru executia programului principal, nu pentru comunicatia USB. Nu stiu cum au rezolvat cu intreruperile, foatre probabil controllerul va raspunde mai greu la intreruperi externe sau interne. De asemenea, este de preferat folosirea unui dispozitiv USB 2.0. macar, pentru motive de compatibilitate si nu in ultimul rand, eleganta.Apoi, un circuit din familia FT232 costa destul de putin ca sa il inlocuiesti cu solutii comerciale (nu vorbesc de unicate), mai putin decat licenta lor. In cazul Entry Level de exemplu 200$ pentru 150 de dispozitive este mai mult decat daca ai cumpara controllere cu usb incorporat sau FT232. Asta daca folosesti toate 150 licente, caci daca iti trebuie numai 30....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări