Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat pentru achizitionare TV CRT

Vizitator fklco

Postări Recomandate

Am nevoie de sfatul celor care au sau se pricep.

Intentionez sa cumpar un TV CRT care sa se incadreze intr-un buget de 500 Ron.

TV-ul va fi folosit de parinti mei destul de rar (3-5 zile/luna).

in momentul de fata oscilez intre :

1. http://www.magazinieftin.ro/electronice/televizoare/televizoare-crt/televizor-crt-daewoo-computerland-cl-2100-s.html

2. http://www.magazinieftin.ro/electronice/televizoare/televizoare-crt/tv-crt-21-akai-ct-2109-ass.html

dar sunt deschis la orice alta sugestie.

PS. LCD-ul se exclude datorita unghiului mic de vizualizare, fenomen care nu e suportat de ai mei.

Doresc ca sfatul sa se axeze pe raportul calitate /pret.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

2

• ANDRASONI LUCIAN

2

• dragon82

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Offtopic:Care e problema,esti manelist?Te deranjeaza?Ideea e mesajul avatarului nu personajul...Nu te-a intrebat nimeni nimic.Vezi ca topicul cu bagarea in seama e la Bodega... :sparge: Ramai la subiectul topicului.

Link spre comentariu

Offtopic:Care e problema,esti manelist?Te deranjeaza?Ideea e mesajul avatarului nu personajul...Nu te-a intrebat nimeni nimic.Vezi ca topicul cu bagarea in seama e la Bodega... :sparge: Ramai la subiectul topicului.

Eu iti propun sa-ti schimbi avatarul daca vrei sa nu fii banat pe forum .E treaba ta daca il idolatrizezi pe Hitler sau daca esti antimanele ( din avatar se intelege altceva ,anume faptul ca esti antisemit ) admiratia ori ura ti-o arati in alta parte....
Link spre comentariu

Nu-mi plac manelele, dar suntem intr-o societate libera si fiecare are dreptul la optiuni. Controlati-va limbajul, nu vorbiti la pertu cu cineva pe care-l cunoasteti doar virtual. Si ascultati de recomandarea lui tv1 ca stie ce spune.Stiti ce scria pe poarta de la Auschwitz?..." Arbeit macht frei", eu cred ca cititul, deci cultura, nu postarea aiurea ,indecenta ,te elibereaza. In materie de muzica, imi place muzica anilor 60-90 si la bodega nu ma duc. De la Cluj, numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări