Vizitator alynutzzz4u Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Sunt nou si intr-o oarecare masura incepator,intrebarea mea este: E posibil sa conectez reciever-ul de dolce,digi la un monitor lcd?mai exact sa fie conectarea dinspre reciver spre monitor de genu:Rca -> Vga?gasesc undeva asemenea cablu?ar fi sanse sa functioneze?Din cate stiu eu un reciver nu are nevoie decat un periferic de iesire prin care sa redea imaginea?gresesc?Astept raspunsurile voastre.Multumesc Link spre comentariu
catalina Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 salut uite aici ce vrei tu http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4027 Link spre comentariu
catalina Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4027 Link spre comentariu
Vizitator alynutzzz4u Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 ms pentru nimic.eu vroiam sa stiu daca se poate,nu ca pot gasi acel cablu la o firma de piese draga catalina.ms pentru ca te-ai obosit sa pui un link aiurea. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Link-ul nu a fost aiurea.E modificat de moderator pentru ca este o reclama.Referitor la problema ta ,vezi ce iesiri ai la receiver si te conectezi prin acele iesiri la lcd.Succes Link spre comentariu
Vizitator alynutzzz4u Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 catalina atunci imi cer scuze Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Pe forum e un script care modifica numele magazinului in "un magazin". Linku era oricum defect,pentru ca apar punctele alea (a dat copy-paste de unde era hyperlinkul scris,nu din adresa paginii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum