suat Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Fara numar. Am prajit si al 2-lea aparat. [ functioneaza, aproximativ, tensiuni masoara daca-i dai vreo 2 pumni ] Bine, e si made in china, dela de 15 lei bucata negru. Si asa am nevoie de unul sa zic mai performant, ca sa pot masura si capacitati de condensatori. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Si asa am nevoie de unul sa zic mai performant, ca sa pot masura si capacitati de condensatori.Te rog sa nu te superi pe mine, dar chiar sti sa masori un condensator? Ce crezi ca o sa afli? Cati uF are? Mai conteaza si ESR-ul, pierderile, curba specifica de incarcare, etc...In loc de un aparat de masura mai "performant" poate ar fi nevoie de un pic de studiu, si intelegere a marimilor electrice...inainte de `89 "mi-as fi vandut sufletul diavolului", pentru un aparat de masura digital, era doar un vis, doar o poza pe coperta unei reviste din hartie ieftina. :cry: M-as "inverzi" daca as defecta chiar si un multimetru de 10 lei, nu conteaza cat costa un lucru, ci cat efort, cunoastere, dorinte, vise si asteptari s-au consumat pentru a realiza acel lucru.(...) Link spre comentariu
Nonny149 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 a masurat o baterie de celular, sa vada el daca are 700mAh :lol: :lol: :lol: pai legatura dintre capacitate (mAh) si curentul de scurt circuit (A) e cam tot ca aia dintre lungimea vaporului si varsta capitanului. Da, da, o stiu si pe aia cu cartita si cu sinele de tramvai, dar nu se cade...Cirip Deci se poate folosi formula daca stim varsta lui Basescu si lungimea vaporului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum