Vizitator excellent Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Am o problema cu o sursa de 230 V only apas pe buton de la calculator si incearca sa o ia dar nu pleaca , beculetu dupa placa de baza sta aprins , practic intra curent in calculator si procesoru se invarte doar 50 de milisecunde cand apas pe butonu de start la calculator, am desfacuto si avea sub o piesa negreala (arsa..) am scoso de tot si am incercat iar si la fel face deci cred ca este de la piesa aia cred ca este dioda sub ia scrie R64 as puteao inlocui cu alceva mai mare sau mai mic?. Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Se inlocuieste cu o alta sursa. Ideea de a a limenta cu o componenta scoasa din srsa este deosebit de neinspirata. LED-ul de pe palca e aprins din sursa "mica" care furnizeaza permanent 5V, pentyru serviciile auxiliare: Managementul sursei mari si o parte din placa de baza. Sursa se poate repera pe sarcina artificiala pentru care nu plangi. Link spre comentariu
Vizitator excellent Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 ok imi cumpar alta sursa si gata ma gandeam ca merge sai fac ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum