Optiplex Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 ideea cu pendulul atasat de picior am si vazut-o , cantareste peste 1.6 kilograme si nu e cel mai comod lucru . Am incercat cu o lanterna dinaceea cu clapeta si nu a mers . E ciudat sa o atasezi in laterala pantofului si sub el nu merge , si cand ma reusit tot nu incarca . Am incercat sa folosesc lanterna cum era intentionata legata la bateria telefonului ... incarca doar in impulsuri de cate 2 secunde . Daca dadeam la ea ca turbatul atunci reuseam sa incarc constant dar ma indoiesc ca isi misca cineva picioarele cu aceeasi viteza cu care strangem pumnul :cry: Link spre comentariu
ady_risc Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Mai bine incearca ceva de acest gen : http://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/doi-tineri-romani-au-inventat-pantoful-incarcator-de-telefon-mobil-39701sincer nu stiu daca o sa ma creada cineva, dar si eu ma gandeam la ideia asta inca de acum 2 ani, dar am lasa-to balta. dar uite ca alti au luat-o inainte. Bani Pt mine era sa fac o bobina prin care sa treaca un magnet (legea lui Faraday a Inductantei) iar bateria sa fie atasata pe o parte a adidasului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum