Vizitator sunasuna Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 in calculator am hdd ide pot sa bag si sata.De ce as avea nevoie pt asta ?sau nu merge pe slot numa ide? Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Pentru a conecta un HDD sata ai nevoie de un cablu sata insa inainte de toate trebuie sa ai o placa de baza care are posibilitatea conectarii si pe cablu sata a unitatilor de stocare.Putem sa-ti spunem sigur daca ne spui ce placa de baza ai. Link spre comentariu
Vizitator sunasuna Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 am placa de baza Biostar P4M900 Micro 775 uitativa va rog si zicetimi daca se poate si cum Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Merge sa conectezi pe placa respectiva 2 HDD-uri sata fara probleme. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 am placa de baza Biostar P4M900 Micro 775 uitativa va rog si zicetimi daca se poate si cumEra greu macar sa pui linkul cu placa?Are IDE, 2xSATA si RAIDTu practic ce ai (hard, cabluri) SATA? Link spre comentariu
Vizitator sunasuna Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 cum se conecteaza??mai pot baga ink 2 pe langa asta care il am? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 cum se conecteaza??mai pot baga ink 2 pe langa asta care il am?Nu inteleg ce vrei....Daca vrei sa pui un hard SATA, iti trebuie cablul SATA (ingust) de date, si unul de alimentare (tot SATA, special, nu ca la IDE). Daca sursa nu are conector pt SATA, exista niste adaptoare de cumparat sau venite odata cu placa de baza.Atat. Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 cum se conecteaza??mai pot baga ink 2 pe langa asta care il am?Ai un hdd conectat pe IDE,da,mai poti conecta alte doua hdd-uri pe sata.Cand cumperi hdd-ul cumperi si doua bucati cablu sata,pretul unui cablu este de circa 3.5 lei.Nota,daca tot pui sata pune sistemul de operare pe hdd sata sa-ti miste mai bine si nu te arunca dupa hdd mari de mii de giga ca o sa plangi dupa date ca restu de useri,astea pare-se ca mor repede.Cred ca-ti ajund de bun simt doua a cate 250 G. Link spre comentariu
Vizitator sunasuna Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 asa o sa fac ms de sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum