Vizitator yagi Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Am un TV Schneider 2803T sasiu 9.1 la care a aparut o dunga orizontala neagra de aprox 5 cm in partea de sus a ecranului. Este defect modulul de baleaj sau dunga este din meniul service? Eu inclin sa cred ca ar fi mai degraba din meniul service, numai ca nu stiu sa accesez acest meniu. P.S. Dunga a aparut acum 2 zile dupa ce am sters TV-ul de praf. Am mutat TV-ul, l-am alimentat, iar butoanele din fata TV-ului au fost mentinute apasate de mobilierul unde tin TV-ul. Asa cred eu ca poate am accesat accidental meniul service. Ma poate ajuta cineva? Yagi Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 nu cred ca ai resetat eprom daca a aparut doar dunga si atatsm :apasa rosu+albastru din telecomanda simultan apoi le dai drumul si apasa v+ si p- din tv si ai intratsucces Link spre comentariu
Vizitator yagi Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Am desfacut TV si am schimbat TDA8177F crezand ca defectul este la baleaj. Dar nu s-a intamplat nimic. In meniu service nu am intrat.Aveti vreo idee?Multumesc! Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 in afara de dunga nu s-a mai intamplat nimic ? (prinde toate programele ? txt este bine sincronizat ?)intra in sm si acolo ai reglajele scrise in clar-trebuie sa te descurci succes Link spre comentariu
Vizitator yagi Postat Octombrie 17, 2005 Partajează Postat Octombrie 17, 2005 Programele se prind bine. Numai ca imaginea este comprimata de la acea dunga negra orizontala. Chiar si geometria tubului este afectata, laturile pe verticala arata cam asa: )I(, deci am si efect de perna. Partea de jos a imaginii (scrisul mai ales este comprimat). Aveti vreo idee?Multumesc lui Mihais pentru raspunsuri! Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 17, 2005 Partajează Postat Octombrie 17, 2005 regleaza din service menu Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 17, 2005 Partajează Postat Octombrie 17, 2005 de mana nu te pot duce ca-s cam departe :finga: Link spre comentariu
Vizitator yagi Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Rezolvat din meniu service!!! Multumiri in special lui Mihais. :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum