Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dunga neagra TV Schneider 2803

Vizitator yagi

Postări Recomandate

Am un TV Schneider 2803T sasiu 9.1 la care a aparut o dunga orizontala neagra de aprox 5 cm in partea de sus a ecranului. Este defect modulul de baleaj sau dunga este din meniul service? Eu inclin sa cred ca ar fi mai degraba din meniul service, numai ca nu stiu sa accesez acest meniu. P.S. Dunga a aparut acum 2 zile dupa ce am sters TV-ul de praf. Am mutat TV-ul, l-am alimentat, iar butoanele din fata TV-ului au fost mentinute apasate de mobilierul unde tin TV-ul. Asa cred eu ca poate am accesat accidental meniul service. Ma poate ajuta cineva? Yagi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MIHAIS

4

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator yagi

Programele se prind bine. Numai ca imaginea este comprimata de la acea dunga negra orizontala. Chiar si geometria tubului este afectata, laturile pe verticala arata cam asa: )I(, deci am si efect de perna. Partea de jos a imaginii (scrisul mai ales este comprimat). Aveti vreo idee?Multumesc lui Mihais pentru raspunsuri!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări