Angel-boy Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 salut , am o sursa de pc dell , care are urmatorul tranzistor W8NP90 , care este ars , as dori sa stiu cu ca il pot inlocui , sau de unde sa il comanda p acesta va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Salut ! Dati-mi ce scrie pe pc-u model si nu numai atat si ce scrie pe sursa pc-ului. Imi cer scuze ca am zis ca este monitor,nu am fost atent,mai se intampla. Astept un mp . Link spre comentariu
Angel-boy Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 nu e monitor , este un pc dell , defapt e sursa.. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 In ce capsula e? Link spre comentariu
Angel-boy Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 pe el mai scrie ST http://www.tme.eu/katalog_pics/3/d/6/3d ... 20nm50.jpg cam asa ceva Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Degeaba nu s-a ars acel tranzistor...(puneti si o poza cu acea componenta)-gasiti mai intai condensatorul vinovat, apoi verificati optocuplorul, controller-ul, si verificati daca nu exista ceva carbonizat pe placa de baza, de exemplu un rezistor de 0,25W. Link spre comentariu
emilberculescu Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Este un mos-fet N-channel de putere (900V , 8A )Nu stiu nici un echivalent direct cu exceptia celor de la STPoti sa incerci sa gasesti STW8NB90 , STW8NB100 , STW11NK100Z , STF9NK90 , STH8NB90FIP.S. Inainte de al schimba verifica sursa ( nu se arde din senin )Ca s-a ars este efectul trebuie depistata cauza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum