Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

Postări Recomandate

Salutari,

Schema lui SEA-20 (fara GL, dar cu acelasi aspect exterior) este disponibila aici. Daca nu vreti sa va faceti cont acolo, dati-mi un mesaj privat cu adresa dv. de mail si va trimit fisierul.

Toate bune.

LE: Intr-adevar, fisierul de care scriu nu include intregul manual de service.

Editat de Iomis
Link spre comentariu

Buna seara! Vreau sa repun in stare de functionare etajul audio de la un receptor Gloria4. De pe aceasta placa au fost defrisate mai toate pisele, circuitul imprimat fiind in conditie buna. Am plantat aproape toate piesele cu exceptia lui R413 si C412 care nu sunt figurate in schema ce o am. De asemenea am observat si o diferenta in pozitionarea lui R412. Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce valori au R412, R413 si C412 (eventual R414). Daca exista si schema cu aceasta configuratie ar fi super. Din schema ridicata de mine R413 vine pozitionat intre R412 si C411 cu baza T9 iar C412 este intre R412 + R413 si masa.

Cu multumiri si urari de sanatate tuturor. 

Sorin Panaitescu

PS

O mica observatie. In postarea din 12 Septembrie 2021 a userului TKDR privind reconditionarea prospectului rr Gloria4 tranzistorul T12 ar trebui sa fie NPN. Multumiri lui TKDR pentru efortul de a ''limpezi'' schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări