Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Mulțumesc. Nu e târziu, aparatul așteaptă de 20 de ani să-l repar, nu plânge el pentru o zi în plus.

Tocmai am primit și de la domnul Soldan un link valid. Mulțumesc și dânsului.

Link spre comentariu

Bună ziua !

Astăzi vă voi prezenta schema electrică recondiționată de la televizoarele Miraj E59-681, Venus E47-682, Modern E 47-700, Olimp E 47-710, etc.... având șasiele P10712A, P10744, P10811ABC, P10726A. Mai trebuia să recondiționez bara de jos cu oscilogramele și lista de piese care este pe verso însă durează f.f. mult așa că am decis să o las așa spre deliciul, plăcerea și nerăbdarea unor prieteni și a celor care recondiționează asemenea televizoare pe tuburi.

Puteți descărca de aici: https://www.mediafire.com/view/o5fthav3uf1jp59/TV_Miraj_E59-681%2C_Venus_E47-682%2C_Modern_E_47-700%2C_Olimp_E_47-710_-_P10712A%2C_P10744%2C_P10811ABC%2C_P10726A.tif/file

Sper să vă placă !
Sper să am timp să finalizez de restaurat caietul service de la rr. Gloria S2 drept pt. care îi aduc mii de mulțumiri d-lui @SOLDAN CONSTANTIN care a rescanat la o rezoluție mai bună !

Editat de tkdr
completare
Link spre comentariu
Acum 6 minute, PINTI a spus:

Multumim dar nu se poate descarca.

Stima.

La mine a mers descărcarea....acum un minut....Mulțumesc!

Link spre comentariu

La mine nu merge.Chiar mi-a trecut prin mana un televizor E47 in urma cu vre-o 25 de ani si l-am adus pe linia de plutire daca se poate spune asa.Evident fara schema ,dar si acum as fi interesat de ea.Multumesc.

Editat de adi1967
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări