SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Capitolul 2 din Cartea NOMENCLATOR DE PRODUSE SI PIESE DE SCHIMB -TEHNOTON Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 O parte din Capitolul 1 din Cartea NOMENCLATOR DE PRODUSE -TEHNOTON Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Salut,O adevarata " mina de aur " documentatia de care dispuneti precum si perseverenta in a o prezenta. Sincere felicitari ! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 O parte din Capitolul 3 din Cartea NOMENCLATOR DE PRODUSE -TEHNOTON Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Partea a doua a CAPITOLULUI 3 din CARTEA NOMENCLATOR DE PRODUSE ... TEHNOTON Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 CAPITOLUL 1 partea a doua din cartea NOMENCLATOR DE PRODUSE.... -TEHNOTON Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Capitolul 1 partea a treia din Cartea NOMENCLATOR DE PRODUSE SI PIESE DE SCHIMB -TEHNOTON in sfirsit am reusit de am scanat toata cartea. Link spre comentariu
mosu20 Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Este un lucru extraordinar faptul ca cineva a realizat asa ceva. Poate ca, pina la urma, cineva va face acelasi lucru cu radioreceptoatele fabricate la Electronica si, eventual la Tirgu Mures. Stiu ca exista multi "colegi" care tin documentatiile la secret in speranta ca vor ciupi citiva lei de la un pasionat. Acestia uita un lucru simplu. Cei cu bani nu au pasiunea repararii unor lucruri care altfel ar fi aruncate. Intre noi fie spus, este o pasiune destul de costisitoare dar cred ca se merita. Nu exista satisfactie mai mare decit readucerea la viata a unui obiect care inglobeaza amintiri dragi. Felicitari domnule Soldan. Cred ca altruismul si pasiunea dumneavoastra fac cinste unei bresle de oameni care isi sacrifica timpul si banii in anonimat pentru a face un lucru pe care numai pasiunea il poate duce la bun sfirsit. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Sa stiti ca ma costat documentatia mai mult sau mai putin,dar avind documentatia,scanner mi-am facut timp pentru asa ceva,am fost ajutat de catre unele persoane cu scheme,soft si in cele din urma trebuie sa ne ajutam reciproc,in cadrul forumului. Link spre comentariu
Kosmin Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Pentru a rasplati cumva acest efort am facut topicul "stikcy" macar pentru o perioada buna de timp. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 MONITOR COLOR 021,schema si instructiuni de folosire. ELECTRONICA Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 CAIET SERVICE TELECOLOR 5601 -ELECTRONICA Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 BULETIN TEHNIC Nr.2 realizat de ELECTRONICA . Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Felicitari pentru efort si straduita... sa stiti ca merita...Pe Pro Radio Antic la Tehnoton, la istoric, nu scrie (inca) nimic. documentele Dvs. ar putea completa acel gol!Tot asa Electromures, Radioprogres etc., etc.Nu se fac donatii de documentatii, carti, etc. (nici chiar contra cost). Se prefera sa se arunce... uitarii Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Ianuarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 RADIORECEPTOR PACIFIC3 RST5-78 100197.00 TEHNOTON Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum