Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Este un lucru extraordinar faptul ca cineva a realizat asa ceva. Poate ca, pina la urma, cineva va face acelasi lucru cu radioreceptoatele fabricate la Electronica si, eventual la Tirgu Mures. Stiu ca exista multi "colegi" care tin documentatiile la secret in speranta ca vor ciupi citiva lei de la un pasionat. Acestia uita un lucru simplu. Cei cu bani nu au pasiunea repararii unor lucruri care altfel ar fi aruncate. Intre noi fie spus, este o pasiune destul de costisitoare dar cred ca se merita. Nu exista satisfactie mai mare decit readucerea la viata a unui obiect care inglobeaza amintiri dragi. Felicitari domnule Soldan. Cred ca altruismul si pasiunea dumneavoastra fac cinste unei bresle de oameni care isi sacrifica timpul si banii in anonimat pentru a face un lucru pe care numai pasiunea il poate duce la bun sfirsit. :aplauze

Link spre comentariu

Sa stiti ca ma costat documentatia mai mult sau mai putin,dar avind documentatia,scanner mi-am facut timp pentru asa ceva,am fost ajutat de catre unele persoane cu scheme,soft si in cele din urma trebuie sa ne ajutam reciproc,in cadrul forumului.

Link spre comentariu

Felicitari pentru efort si straduita... sa stiti ca merita...Pe Pro Radio Antic la Tehnoton, la istoric, nu scrie (inca) nimic. documentele Dvs. ar putea completa acel gol!Tot asa Electromures, Radioprogres etc., etc.Nu se fac donatii de documentatii, carti, etc. (nici chiar contra cost). Se prefera sa se arunce... uitarii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări