Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Mulțumesc Gil !
A fost f.f.f.... greu dar durează al naiba de mult !!
Scuze moderatorilor acestui topic dar ca să nu creez suspans, vreau sa spun că a fost prelucrată în Paint în fișier scanat Tiff !
Cel mai greu este să găsești tipul de font ca să fie cât de cât original, s-au folosit 3 tipuri de fonturi, m-am străduit să arate cât se poate de identic cu originalul.
În limita timpului disponibil voi mai face și pt. alte scheme.

Editat de tkdr
Link spre comentariu

Bună ziua !
Astăzi vă prezint o versiune îmbunătățită al caietului service pt. amplitunerul Delia.
Mulțumesc pe această cale lui @SOLDAN CONSTANTIN , @Bogdan Calciu  @sadang cât și al prietenilor care mi-au dat sugestii pt. acest caiet. Piesa de rezistență se află la pagina 29. Îmi cer scuze pt. eventualele greșeli.
Sper să vă facă plăcere și să vă fie de ajutor !
http://www.mediafire.com/file/1f8i0sgrcro4ari/amplituner_stereo_Delia_-_caiet_service_complet.pdf/file

Link spre comentariu
Acum 20 ore, tkdr a spus:

Bună ziua !
Astăzi vă prezint o versiune îmbunătățită al caietului service pt. amplitunerul Delia.
Mulțumesc pe această cale lui @SOLDAN CONSTANTIN , @Bogdan Calciu  @sadang cât și al prietenilor care mi-au dat sugestii pt. acest caiet. Piesa de rezistență se află la pagina 29. Îmi cer scuze pt. eventualele greșeli.
Sper să vă facă plăcere și să vă fie de ajutor !
http://www.mediafire.com/file/1f8i0sgrcro4ari/amplituner_stereo_Delia_-_caiet_service_complet.pdf/file

Mulţumesc colegilor şi apreciez munca.

Respecte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări