tkdr Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 (editat) Va multumesc d-l Soldan cat si celorlalti membrii ai forumului care posteaza scheme si caiete service pe acest topic ! La multi ani si la cat mai multe caiete si scheme postate ! Va rog daca mai aveti caiete service nepostate, link-urile au expirat sau nevalide va rog sa repostati link-uri noi. Eu am facut deja o lista cu schemele lipsa. Va rog sa imi scrieti in privat daca aveti nevoie de vreo schema, in cazul in care detin schema solicitata si in limita timpului disponibil o voi posta aici. Va multumesc ! Editat Ianuarie 4, 2021 de tkdr Link spre comentariu
GIL41 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Buna seara Postez CS Bucur, pe care l-am primit si eu de curand https://www.mediafire.com/file/wn4oncs6e5t3qga/RADIO+BUCUR+8_9+CAIET+SERVICE+PROCESAT.pdf/file Sigur va fi de folos cuiva. Multumiesc pe aceasta cale autorului. Buna seara Are cineva caietul service IRIS Link spre comentariu
GIL41 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Buna seara Are cineva caietul service IRIS Si inca o intrebare, are cineva disponibil un E-0706? Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Eu am descarcat de pe un site cehoslovac un caiet service pentru Iris. Dar se pare ca este prea voluminos pentru a-l descarca aici. Dati-mi o adresa de email sa vi-l trimit. Link spre comentariu
GIL41 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Buna seara. Multumesc, trimiteti la [email protected] Link spre comentariu
tkdr Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Buna ziua ! Astazi va prezint "Colectie de scheme electrice ale televizoarelor straine": https://www.mediafire.com/file/k077558tdqedse0/colectie_de_scheme_electrice_ale_televizoarelor_straine.pdf/file Contine urmatoarele: Sport E-31-110°-720S Videoton TC-1610 Videoton TC-1612 Hitachi P-24 Hitachi P-26 Panasonic TR-602 Sony TV-122CH Sanyo 12-T280U 1 Sharp 12P-37MC Unitra 221A Videoton TA-3212 Unitra 625 Unitra 203 Videoton TA-5203 Videoton TA-5204 Videoton TA-5301 JVC 7175K Hitachi CRP-149D Hitachi CRP-450D Hitachi CTP-216D Hitachi CTP-236D Apendix A fost f. dificil de scanat deoarece are un format B3 sau B4, au fost nevoie ca fiecare pagina sa fie lipita (2 scanari A4 pt. un A3), fost facute corecturi datorita erorilor de tiparire, (pete de cerneala tipografica, etc...). Fisierul este f. mare pt. a se vedea f. clar detaliile, sper sa va fie de folos ! Link spre comentariu
sadang Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 21 hours ago, alexis1 said: Eu am descarcat de pe un site cehoslovac un caiet service pentru Iris. Dar se pare ca este prea voluminos pentru a-l descarca aici. Dati-mi o adresa de email sa vi-l trimit. Poti te rog sa faci public link-ul de unde ai descarcat caietul service pentru IRIS? Sau sa-l incarci pe un free file share, si sa pui link-ul aici? Il prelucrez eu daca este necesar asta. Multumesc. Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Ptr. sadang: Site-ul de unde l-am descarcat este radiohistoria.sk. O sa incerc sa-l pun pe un free file share si o sa va anunt. Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 An descarcat fisierul pe : https://www.mediafire.com/file/sp6w0xrrlzkf10e/Caiet_service_Iris.pdf/file Nu stiu cat timp este valabila adresa deoarece nu mi-am facut cont. Link spre comentariu
tkdr Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Așa este, toate aparatele românești dar și cele importate (unele chiar în limba slovacă) sunt pe acest link: http://www.radiohistoria.sk/Oldradio/main.nsf/wdocu/0000375 Adică sunt următoarele: Diamant 248, Sirius 245 (Rumunský výrobca) Eforie S692A - E3 (Electronica S.A.) IRIS (Tehnoton) Neptun NZC150 (Tesla) NZC431 (Tesla) OMEGA - S770T (Tehnoton) Pacific (Tehnoton) RIC2 (Electronica S.A.) RIC2 (Electronica S.A.) RIC2, RIC3 (Electronica S.A.) Royal, (Tehnoton) Royal (Tehnoton) Select T68 (Electronica S.A.) Select T68 (Electronica S.A.) SOLO 100, (Tehnoton) SOLO 300 (Tehnoton) SONG (Tehnoton) Tomis (Electronica S.A.) Tomis (Electronica S.A.) Traviata 1 - S692 - A1P1, (Electronica S.A.) Ultrason (Tehnoton) Ultrason (Tehnoton) Desigur, mai sunt și aparate străine. Link spre comentariu
sadang Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 (editat) Am reusit sa prelucrez caietul de service in limba Ceha penru radioreceptorul IRIS construit de TEHNOTON, Iasi. Am adaugat si alte doua fisiere cu instructiuni de folosire, unul alb negru prelucrat de tkdr si unul color prelucrat de mine. Toate acestea pot fi gasite aici: - https://www.mediafire.com/folder/v2z0ocmd6f900/iris Editat Ianuarie 10, 2021 de sadang Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 La 10.01.2021 la 12:21, tkdr a spus: Așa este, toate aparatele românești dar și cele importate (unele chiar în limba slovacă) sunt pe acest link: http://www.radiohistoria.sk/Oldradio/main.nsf/wdocu/0000375 Adică sunt următoarele: Diamant 248, Sirius 245 (Rumunský výrobca) Eforie S692A - E3 (Electronica S.A.) IRIS (Tehnoton) Neptun NZC150 (Tesla) NZC431 (Tesla) OMEGA - S770T (Tehnoton) Pacific (Tehnoton) RIC2 (Electronica S.A.) RIC2 (Electronica S.A.) RIC2, RIC3 (Electronica S.A.) Royal, (Tehnoton) Royal (Tehnoton) Select T68 (Electronica S.A.) Select T68 (Electronica S.A.) SOLO 100, (Tehnoton) SOLO 300 (Tehnoton) SONG (Tehnoton) Tomis (Electronica S.A.) Tomis (Electronica S.A.) Traviata 1 - S692 - A1P1, (Electronica S.A.) Ultrason (Tehnoton) Ultrason (Tehnoton) Desigur, mai sunt și aparate străine. Oare e necesar să te înregistrezi pe acel site pentru a putea descărca documentaţie?!Dacă da, ştie cineva cum se face? Mulţumesc. La 09.01.2021 la 21:29, alexis1 a spus: Ptr. sadang: Site-ul de unde l-am descarcat este radiohistoria.sk. O sa incerc sa-l pun pe un free file share si o sa va anunt. TRebuie să faci cont?! Mă refer la radiohistoria.sk. Multumesc. Link spre comentariu
sadang Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Nu stiu daca este necesar sau nu, eu nu mi-am facut. Alexis1 este cel mai in masura sa ne spuna asta, pentru ca el a reusit sa descarce acea schema. Eu nu am reusit sa descarc nimic, pentru ca nu exista link-uri valide de download. Link spre comentariu
sadang Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Caiet service radioreceptor Doina S553B2 din anul 1955: - https://www.mediafire.com/file/ur913fw5xevknnb/1955_-_Doina_S553B2_-_Caiet_service.pdf Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 In legatura cu radiohistoria.sk: La vremea cand am descoperit acel site, nu era nevoie de inregistrare/cont. Am descarcat doar ce m-a interesat: caietele service, in limba ceha sau germana, pentru IRIS, SOLO100, SOLO300, OMEGA, PACIFIC, SONG si schema RR EFORIE. Acum vad ca nu mai este posibil accesul la documentatie, la liber. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum