Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Acum 5 ore, tkdr a spus:

@ghmihairo , pana on acest moment nu a fost postat manualul service de la acel amplificator, a fost postat decat instructiunile de folosire si cu schema electrica, eventual a fost postata si schema pe care o am si eu.
@yo9hrb , de pe saitul oldradio ai mult mai multe informatii chiar complete fata de cartea "Scheme de televizoare, magnetofoane, ...." - volumul 2 cel cu magnetofoane unde sunt doar 4 scheme de cablaj, ceva scheme de bobine si schema electrica.

Multumesc pentru informare.

Link spre comentariu
Acum 19 ore, tkdr a spus:

@ghmihairo , pana on acest moment nu a fost postat manualul service de la acel amplificator, a fost postat decat instructiunile de folosire si cu schema electrica, eventual a fost postata si schema pe care o am si eu.
@yo9hrb , de pe saitul oldradio ai mult mai multe informatii chiar complete fata de cartea "Scheme de televizoare, magnetofoane, ...." - volumul 2 cel cu magnetofoane unde sunt doar 4 scheme de cablaj, ceva scheme de bobine si schema electrica.

Va salut,

am gasit  o prezentare a functionarii unui amplificator aproape similar cu amplificatorul 3220 in cartea Electronica peste tot (scrisa de dl. I.C.Boghitoiu si aparuta la Editura Albatros, in 1985):   https://www.arduinotehniq.com/old/aaf_clasic/aaf_clasic.htm

Editat de ghmihairo
Link spre comentariu

Am postat și eu anul acesta aceste instrucțiuni cu amplificatorul de UIF - bandă largă si cel de canal 10, am postat chiar instrucțiunile de la antena UIF de bandă largă si cea de canal 10 fabricate de Eltim însă nu le mai găsesc în calculator. Cei care le-au descărcat, vă rog frumos să le reposteze. Mulțumesc mult !

Link spre comentariu

Nu am stiut, sunt mai nou pe acest forum. Acum ca mi-ai spus am gasit postul tau,

insa 4 din cele 5 fisiere sunt lipsa, asa ca ii rog si eu pe cei ce le-au descarcat sa le incarce din nou. Multumesc.

Link spre comentariu

Buna Seara si "La multi ani !

Ma puteti ajuta, va rog cu manualul de service pentru readioreceptorul Gloria 4 ? Detin schema Electrica, dar ma intereseaza procedurile de realiniere a etajelor RF si FI. Link-ul postat anterior in acest topic, nu mai este din pacate functional.

Va multumesc in avans !

Link spre comentariu
Acum 23 minute, adi1967 a spus:

Caiet service Gloria 1.Diferentele majore intre versiuni sunt in etajul de alimentare si etajul final audio.https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZ6keekZYRX2BggrPjkv30pGHrkMcmUzlzR7

Multumesc frumos de bunavointa si de ajutorul oferit. Cu riscul de a deranja, as dori totusi sa recuperez manualul de service pentru modelul mentionat.

Detin manualele de service pentru celelalte modele (Gloria 1, Gloria 3, Gloria S) luate tot de aici din acest topic si stiu ca sunt similariati intre modulele componenete de FI si RF, diferentele majore inregistrandu-se in partea de AF.

Multumesc inca odata !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări