Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Astazi va voi posta instructiunile de folosire si schema de la tunerul Anda fabricat de Electromures care a fost dezbatut si comentat f. mult insa din pacate nimeni nu a putut gasi schema si instructiunile de folosire. Iata vin in ajutorul celor care sunt doritori de aceasta schema dar o am in format original al fabricii de origine (nu are pagini complete) iar schema electrica este la o calitate mai slaba.
Daca cineva are la o calitate mai buna si in limba romana, as fi incantat sa o avem aici.

https://www.mediafire.com/file/vnm6jy8qrx70ht7/tuner_Anda-_instructiuni_de_folosire_%2B_schema_electrica.pdf/file

Editat de tkdr
Link spre comentariu
Acum 1 oră, sadang a spus:

Am cautat dar nu am l-am gasit pe acest forum. Daca mi-a scapat rog adminul sa stearga postarea.

- https://www.mediafire.com/file/4xvgz84snv6v2o2/Amplificator_MT-3220.pdf/file

Multumesc pentru link. Am descarcat fisierul si am observat ca este brosura de prezentare + schema. Imi este necesar manualul de service, daca exista.  Amplificarea pe ambele canale este foarte slaba in prezenta semnalului de intrare, dar este puternica daca ating etajul de inalte + joase (barait puternic in boxe). Am masurat tensiunile de pe schema, dar par a fi ok.  Multumesc si sanatate!

Link spre comentariu

Dacă sunt f.f.f... interesat să am un manual în limba română îl traduc chiar dacă nu am posibilitatea de a-l translata folosind OCR-ul, introduc cuvânt cu cuvânt în câmpul de traducere de la Google Translate. Chiar dacă timpul este dușman sau prieten.

Link spre comentariu

@ghmihairo , pana on acest moment nu a fost postat manualul service de la acel amplificator, a fost postat decat instructiunile de folosire si cu schema electrica, eventual a fost postata si schema pe care o am si eu.
@yo9hrb , de pe saitul oldradio ai mult mai multe informatii chiar complete fata de cartea "Scheme de televizoare, magnetofoane, ...." - volumul 2 cel cu magnetofoane unde sunt doar 4 scheme de cablaj, ceva scheme de bobine si schema electrica.

Link spre comentariu
Acum 38 minute, tkdr a spus:

- volumul 2 cel cu magnetofoane unde sunt doar 4 scheme de cablaj, ceva scheme de bobine si schema electrica.

Daca nu ți-ai propus să-l construiești de la zero, din câte rețin eu, pt depanare, e mai mult decât suficient. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări