Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 22.11.2019 la 19:09, SOLDAN CONSTANTIN a spus:

Va salut, pentru posesorii de RR BUCIUM 3 TEHNOTON am scanat schema si placa circuit imprimat ,pdf, color si se poate descarca de aici :   http://www.mediafire.com/file/8dwdpe2pkqbfpwo/RR_BUCIUM_3.pdf/file    cu stima Soldan.

Mulţumim, dl Şoldan,

Aţi fost foarte operativ la solicitari.

Respect pentru munca dvs.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Multumesc frumos.

Revin cu alta rugaminte pentru radio Royal  Mi-au ros soarecii bobinele de pe bara de ferita. Stie cineva cate spire au? Sau un desen ceva?

Deasemenea am cativa condensatori rosi de soareci dar cu poza postat de Doru3160 o rezolv. Am spalat PCB-ul cu alcol izo si s-a sters imprimarea cu asezarea pieselor

Editat de mariandmd
Link spre comentariu

Pt inceput incearca o bara din ferita gata echipata de la alte aparate cu etaj de intrare apropiat. Nr de spire probabil e dat pe undeva, dar in nomenclatorul Tehnoton e dat doar codul antenei din ferita, deci cu siguranta nu a fost folosita doar pt Royal.Antena cu acelasi cod s-a gasit pe mai multe tipuri. N-am avut rabdare sa caut caracteristici pt codul respectiv.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Buna ziua.

Are cineva schema,eventual caietul de reparatii,a amplificatorului Doina Alfa Super 30W?

Am facut rost de acest amplificator si este cam ciobanit.

As vrea sa il refac cat mai aproape de original.

Cu stima,

Florin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări