Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Vă salut cu respect.

Caietul ce reparaţii pentru RR S631T Electronica este o raritate.Este ceva de mult timp aşteptat.Nici nu credeam că există aşa ceva.

Dacă are cineva şi datele transformatoarelor de frecvenţă intermediară - ar fi încă un ajutor.

Mulţumesc dle Şoldan şi dle Vrânceanu.

Respecte, prieteni dragi.

Editat de elctropan
Link spre comentariu

La ce va ajuta ? Banuiesc ca nu veti incerca sa-i bobinati Dvs . Daca aveti nevoie de Tr FI , S631T , imi spuneti care dintre ei si vii trimit eu gratis. 

Link spre comentariu
13 minutes ago, vranceanu said:

La ce va ajuta ? Banuiesc ca nu veti incerca sa-i bobinati Dvs . Daca aveti nevoie de Tr FI , S631T , imi spuneti care dintre ei si vii trimit eu gratis. 

Va salut, dle Vrânceanu.Aş avea curajul să încerc.

Am un RR unde cineva a spart oalele de ferită, ocazie cu care a distrus şi bobinele de pe mosorele.

Nu ştiu dacă e vreo problemă cu privire la sensul de înfăşurare!

Sunt distruse toate trei(Tr.5, Tr.6, Tr.7) iar la Tr.3 şi Tr.4 lipseşte miezul de ferită.

Aşa că, mi-ar fi bune toate!!!

În orice caz, vă  mulţumesc încă odată dle Vrânceanu.

NICĂIERI nu am reusit să găsesc schema cablajului imprimat la acest gen de aparat.

Cu respect,

Editat de elctropan
Link spre comentariu

Haideti sa ne mutam cu discutia aici :  

Este de fapt topicul initiat de Dumneavoastra si pe care l-am continuat eu pt a il mentine ,,cald'' . Cu placere vom discuta orice doriti despre acest aparat . 

Editat de vranceanu
Link spre comentariu
1 minute ago, vranceanu said:

Haideti sa ne mutam cu discutia aici :  

Este de fapt topicul initiat de Dumneavoastra si pe care l-am continuat eu pt a il mentine ,,cald'' . Cu placere vom discuta orice doriti despre acest aparat . 

Oke

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Va salut pe toata lumea !
Am o intrebare pt. toata lumea de aici !
Nu stiu daca pe vreun topic de aici de pe Elforum s-a postat Caiet Service Electronica - TV cu Circuite Integrate, nu cred ca ar fi cazul sa fac un sondaj. In caz ca nu s-a postat, va rog sa imi dati timp daca nu azi, macar pt. week-end-ul viitor sa il scanez (in pdf) desi merita scanat color (cred ca depaseste 20 MB!!) si nu vreau sa ma complic difeite programe de comprimare. Imi recomandati un cloud de stocare cu fisiere cat mai mari si cat mai durabil in timp ? Se pare ca o sa fie putin cam complicat la scanare pt. ca formatul acestui caiet pare sa fie unul atipic, B3 sau B4 din pacate nu unul A4 cum este scannerul meu.

IMG_20180708_130702.jpg

Editat de tkdr
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări