Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Am ratat şi eu descărcarea fişierului Relee de frecvenţă pentru energetică.

Din păcate, Poştaonline.ro nu păstrează prea mult fişierele urcate acolo.
Unul dintre site-urile care găzduiesc fişierele un timp nelimitat este MediaFire.
Ar fi excelent dacă s-ar folosi acest site. S-ar evita astfel de probleme.

Mă interesează, de asemenea, Scheme Tehnoton 300dpi gri.
Dacă s-ar mai putea posta, ar fi minunat.
Mulţumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Bună seara d-l Ovidanie,

Nu credeam că voi putea găsi aşa ceva.Mai are cineva de prin Bucureşti(zicea caiete întregi despre Doina) dar nu a vrut să transmită nimic şi altora.

Mă rog, treaba dumnealui, e munca dânsului de strângere documentaţii şi ar fi păcat să se piardă.

Eu am cântat pe o parte din staţiile astea(în timpul liceului acum peste 40 ani) şi am rămas nostalgic să am măcar una în casă, de suflet.

Mi-a adus un prieten zilele trecute un "Concert" completă, am şi probat-o, cam" gâtuie" semnalul, dar încă merge.Nu ştiu ce reglaje şi verificări ar fi de făcut la ea, în afară de măsurarea  tensiunilor de alimentare.

Dar, să am la un loc toate schemele de "Doina", e un vis.

Poate mă voi încumeta să achiziţionez de pe undeva o "Sigma" sau o "Delta", desi se dau foarte scump - practic mie doar cutia şi panourile(faţă cu mufele şi potenţiometrele şi spate) m-ar muţumi.

Am scris aşa de mult, deoarece d-l Ovidanie a fmi-a făcut o mare bucurie.

Cu stimă şi respect

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Domnule Soldan, va multumesc pentru munca depusa cu scanarea si postarea caietelor service. Pacat ca unele linkuri nu mai sunt valide, iar unele postari au expirat, dar munca dumneavoastra trebuie apreciata.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Cristica

Va salut si eu.

Am rascolit toate link-urile postate despre manualul service pt Radiacasetofonul Tehnoton RC 2320 insa nu mai functionaza niciunul. Poate gasim o solutie pt ca materialele sa ramana disponibile...voi cauta o soutie, un FTP, ceva...

Daca mai aveti respectivul manul, va multumesc anticipat.

Multa sanatate tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări