SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Inca un caiet service pentru casetofonul DANA facut de fostul TEHNOTON in colaborare cu POLONIA Link spre comentariu
iulidan2 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Multumesc pentru aceste caiete. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Ultimul tip de radio GLORIA S fabricat de TEHNOTON 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Sunteti o adevarata baza de date,multumim ca ni le puneti la dispozitie si noua.Scheme se mai gasesc cat de cat,dar caiet service mai rar... Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Te rog foarte mult daca poti sa-mi dai adresa e-mail si un nr.telefon Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Un caiet service TEHNOTON in limba franceza. Link spre comentariu
Selena Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Acest ATLANTIC 2 este un radioreceptor cu unde medii si scurte in carcasa de Milcov (unde medii si lungi), numai pentru export. I-am vazut fotografia, cu ani in urma, pe un site strain la grupul radiourilor fabricate in Albania! Deduc posibilitatea ca noi sa fi vandut licenta catre Albania... Imi pare rau ca nu am retinut acel site, ulterior degeaba am mai incercat sa dau de el. Multumim din suflet pentru asemenea documentatie, mai asteptam! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Caiet Service ARMONIA-TEHNOTON -IASI Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 foarte interesante aceste caiete de service.asteptam si altele Link spre comentariu
Selena Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Daca ne uitam in urma pe forum, la BUCUR, cineva isi amintea vag despre acest radioreceptor stationar, aparut scurta vreme in vitrinele magazinelor... Da, acesta este, ARMONIA. Schema de radio este identica cu BUCUR 8, apare in plus doar casetofonul.Felicitari si multumiri. Mai devreme sau mai tarziu, cu ajutorul stimatilor colegi completam istoria cu documente originare. Link spre comentariu
ChRS Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Domnul Soldat Constantin, puteti sa mai scanati va rog doar schema electrica la gloria S la o rezolutie mai mare? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 CAIET SERVICE MILCOV-TEHNOTON Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 SCHEMA GLORIA pentru export FRANTA-TEHNOTON sau ELECTRONICA ? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Domnule ChRS aveti GLORIA S la o rezolutie de 300dpi Link spre comentariu
ChRS Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Va multumesc mult, iar daca v-am suparat si deranjat, va rog sa-mi acceptati scuzele mele. Inca o data, va multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum