Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Mircel

noile legi ale internetului spun ca orice fisier trebuie download-at de un user cu nume si adresa de mail valida

Mulţumesc!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Pentru a va proteja garantat , atunci când upload-ați un fisier pe un asemenea site , in loc de ( documentație service etc ) puteți redenumi fisierul ( poze din concediu 2011 din Caraibe ) si îl arhivati si parolati , iar parola va fi transmisă celor interesați doar prin intermediul MP , nu o data cu fisierul...in acest mod nimeni nu poate spune ca este o informație publica , ci una privată . Legile Internetului nu se leagă ( încă ) de folosirea in mod privat a informațiilor ......

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator yo9vili

Am scanat acest caiet service astazi si l-am prelucrat ca sa aiba dimensiuni cit mai mici ca sa poata fi postat.

cum pot sa intru in posesia caietelor service?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Stimati colegi. Vazand ce am postat la viewtopic.php?f=216&t=69863&start=870 cineva care vrea sa invete m-a rugat sa ii caut schema, ca are si el unul identic. E vorba de Universum TR3061 fabricat pt Quelle International. Eu am gasit-o doar pe $. Dar cum tanarul e incepator -adica cu banii deloc- si are ambitia lui, sa incerce singur, amintindu-mi de tineretea mea, as vrea sa il ajut..Sau altcineva care isi aduce aminte de inceputurile lui ...Eu am returnat de mult aparatul proprietarului, ca daca il mai avem il puteam dirija mai la obiect...Va multumesc anticipat. Promit sa il instruiesc ca dupa ...sa ridice o halbera in sanatatea si pt norocului celui care l-a ajutat.PS. Acum am remarcat ca aici e vorba de caiete service..Cred ca am postat la locul nepotrivit. Imi cer scuze, dar cerereea ramane valabila..

Link spre comentariu

M-a sunat pustiul. A ras mazga de la lamelele de la contactele bateriilor, a retensionat arcurile si gata. Ii canta..Sincer, nu am putut sa rad prea tare. Re/Simteam primelor depanari si ca era rusinat ca nu fusese mai atent si ma deranjase pentru un nimic..Copilarie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări