Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caiete - Service

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Bună ziua,

Are cineva schema, sau şi mai bine ar fi cartea tehnică al RLC metrului E0704M2 ?

Pe net am găsit doar documentatia pentru E0704 simplu, dar diferă total...

Cu mulţumiri anticipate, yo5oai. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua.  Are cineva caiet service pentru tuner MT3220 ? Are ata de scala rupta si nu am idee cum sa o pun la loc. In poze am vazut ca sunt doua trasee, dar la al meu e doar unul si posibil sa fie lipsa un scripete. Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Buna ziua

Ma poate ajuta cineva cu caietul service al casetofonului deck Electromures? Partea de casetofon ma intereseaza care este defect. Multumesc

Buna ziua

Ma poate ajuta cineva cu caietul service al casetofonului deck Electromures? Partea de casetofon ma intereseaza care este defect. Multumesc

Buna ziua

Buna ziua

Buna ziua

Buna ziua

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări