yo5oai Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Bună ziua, Are cineva schema, sau şi mai bine ar fi cartea tehnică al RLC metrului E0704M2 ? Pe net am găsit doar documentatia pentru E0704 simplu, dar diferă total... Cu mulţumiri anticipate, yo5oai. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Stiam de 704 si 704M. De M2 nu am auzit. Pt M te pot ajuta, dar nu am nimic pt M2. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 @yo5oai poti sa ii dai un mesaj si lui 8bdv https://www.radioamator.ro/mp/read.php?a=1&m=49480 , poate ai noroc. Cine stie? Link spre comentariu
GIL41 Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 Buna seara Are cineva caietul Service/reparatii Radio Bucuresti 500? ma intereseaza cablarea bobinelor pe claviatura. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
GIL41 Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 Buna ziua. Am nevoie de schema si/sau caietul de service pentru Andante -Tehnoton. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 Am caietul service in format djvu. Il pot trimite la o adresa de mail. Astept mp daca nu gasesti mai convenabil. Link spre comentariu
tkdr Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 (editat) Edit. Editat Iulie 29 de tkdr Link spre comentariu
anto3 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Bună ziua. Are cineva caietul service al radioreceptorului Royal S-734 T1? (Schema, Cablaj imprimat, datele pieselor, etc.) Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Septembrie 11 Autor Partajează Postat Septembrie 11 Vă salut aveți documentația : https://www.mediafire.com/file/8y68hm9n17gc17w/Caiet_Service_RR_ROYAL_S_734_T_%28SEG%29.pdf/file. cu stima Ctin. Link spre comentariu
milk Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 Buna ziua. Are cineva caiet service pentru tuner MT3220 ? Are ata de scala rupta si nu am idee cum sa o pun la loc. In poze am vazut ca sunt doua trasee, dar la al meu e doar unul si posibil sa fie lipsa un scripete. Multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum