GYON Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Daca nu a-ti reusit incercati urmatoarea varianta:Comutati tv.-ul pe programul 38 si se apasa simultan butoanele volum + si - de pe tv simultan cu tasta OSD de pe telecomanda!! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 am si eu o intrebare: nu este alta metoda de a scapa de mode hotel decat prin rescrierea memoriei ?si pentru a activa FI sunet DK ce trebuie facut ? Link spre comentariu
dosa Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 are cineva un dump bun?unul cu care sa se intre in meniu apasand doar tasta meniula tv-ul la care muncasc, nici nu memoreaza posturile..... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 [Am atasat unul deblocat si dump 100% bun cu rezerva binenteles a geometriei. Link spre comentariu
dosa Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 tot nu merge.am incercat si cu o telecomanda service ca in depanatorul 48 si nu merge, cu deosebirea ca de pe telecomanda service ( transformata dintr-o telecomanda 1940) butonul mix text este tasta meniu, care acceseaza direct meniul.incercand codul dat in depanatorul 48 an momentul in care am apasat tasta meniu apare meniul normal si nu acel service mode de unde sa modific ... Link spre comentariu
dosa Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 gata...multumesc de ajutor...si acum...de ce nu mergea????cineva i-a luat rezistenta de 100 ohmi SMD de pe pinul 6 memorie.... ...cum sa mearga??????????? Link spre comentariu
dosa Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 [Am atasat unul deblocat si dump 100% bun cu rezerva binenteles a geometriei.mai sus am scris ca e ok si merge...corect, merge, dar volumul nu se ridica decat pana la 20 si nu are decat 40 de programe desi vol ar trebui sa se ridice pe undeva pe la 100 si programe parca tot asa...cum se modifica asta? Link spre comentariu
xtgs Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 incercati dump-ul atasat de mine Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Va salut ! Eu va atasez service manual ca poate va este de ajutor ,dati un click aici: http://www.site cu continut explicit.ro/2700563.8 . Va doresc succes !! Link spre comentariu
Zeverosy Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 [google][/google] Daca nu a-ti reusit deblocarea cu secventa 3-1-9-7-5-3-MUTE s-ar putea ca TV.-ul sa fie in HIGH SECURITY MODE si atunci singura modalitate este sa rescrieti memoria ! Probati acest dump: Link spre comentariu
dosa Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 am nevoie din nou de acest dump...pls, daca il mai are cineva... Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Pune dumpul original si il modific aka.E cel mai corect. Link spre comentariu
dosa Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Pune dumpul original si il modific aka.E cel mai corect. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 L-am atasat ar trebui sa mearga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum