Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dezactivare mod hotel Philips

florinellll

Postări Recomandate

Va salut .Tv Philips model 20HT3303/58 sasiu L9H.2E AAProcesor SAA5563/M2 memorie 24w16.Cum pot dezactiva mod hotel sau cum ar fi posibil sa accesez meniul cu tasta "meniu"de pe telecomanda.Am incercat cu secventa 3-1-9-7-5-3-mute dar nu gasesc optiunea de dezactivare "mod hotel"sau poate nu este in aceasta sectiune !!!!!De asemenea am incercat cealalta combinatie 0-6-2-5-9-6 dar nu pot accesa celalalt meniu.Am incercat mai multe dumpuri fara succes ,doar unul permitea accesarea meniului direct de pe telecomanda cu tasta dedicata (meniu)dar era blocat in AV si dupa cateva secunde intra in stand by.Daca ma puteti ajuta cu o solutie la aceasta problema.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dosa

7

• florinellll

6

• PETRE66

5

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Am intrat in meniul "SAM" insa nu are nimic legat de "mod hotel".Cred ca modelul de procesor nu permite setari in legatura cu "hotel mode"!!!!!!!!.Totus daca cineva are mai multe informatii va rog sa postati.

Link spre comentariu

M-ai salvat 50% cu dumpul l9.2.Se poate intra in meniu direct cu tasta "meniu"de pe telecomanda darrrrr!!!!!!!!!!!!!Dimensiunea verticala este foarte mare .Dupa ce accesez meniul SAM si fac reglajele pentru dimensiune verticala si totul este ok nu mai vrea sa intre direct in setup meniu cu tasta de pe telecomanda.Trebuie sa vad ce biti editez pentru a avea acces direct la meniu setup.Urmarea in episodul viitor :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări