quadrall Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 o rugaminte as avea la domniile dv. daca cineva are idee unde as putea gasi componente pentru motoare de aspirator, de regula cele mai multe le gasesc cu rotoarele arse iar despre rebobinarea lor nici nu poate fii vorba la noi in zona. Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 sa inteleg ca nu mai repara nimeni asa ceva ? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Repararea unui motor de aspirator pentru multi e (multa munca, piese scumpe care nu se gasesc) intr-un cuvant nerentabilitate, piata abunda de tot felul de aspiratoare care mai de care mai ieftine, 100-150 lei (nu name) si 150-200 lei de firma, am avut intr-un timp 20 motoare de aspiratoare de tot felul (modele noi pot zice din 2007-2008) pe care insa le-am desfacut si am recuperat perii, rulmenti , si partile electronice de variatia vitezei, restul la fier vechi, cred ca mai am cateva aspiratoare vre-o 3-4 bucati, acum cam ce v-ar interesa de pe ele ?,pentru ca motoarele pot diferi de la unele la altele. Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 si eu am gasit la toate acelasi lucru defect-rotorul , acesta ma intereseaza https://ishop.aswo.com/products/7420362.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum