Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motoare aspirator defecte

quadrall

Postări Recomandate

o rugaminte as avea la domniile dv. daca cineva are idee unde as putea gasi componente pentru motoare de aspirator, de regula cele mai multe le gasesc cu rotoarele arse iar despre rebobinarea lor nici nu poate fii vorba la noi in zona.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• quadrall

3

• boederyakumo

1

Top autori în acest subiect

Repararea unui motor de aspirator pentru multi e (multa munca, piese scumpe care nu se gasesc) intr-un cuvant nerentabilitate, piata abunda de tot felul de aspiratoare care mai de care mai ieftine, 100-150 lei (nu name) si 150-200 lei de firma, am avut intr-un timp 20 motoare de aspiratoare de tot felul (modele noi pot zice din 2007-2008) pe care insa le-am desfacut si am recuperat perii, rulmenti , si partile electronice de variatia vitezei, restul la fier vechi, cred ca mai am cateva aspiratoare vre-o 3-4 bucati, acum cam ce v-ar interesa de pe ele ?,pentru ca motoarele pot diferi de la unele la altele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări