Dj_Dog Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 salut!am shi eu o problema(nu chiar problema, mai mult o intrebare) shi sper sa-i gasesc rezolvare aciam o placa video ati 9250 cu 256ddr/128 biti asus, cu 3 ieshiri: vga, dvi, tv-out.de la placa mi s-a dat shi un adaptor dvi->vga shi astfel am conectat odata un al doilea monitor. totul merge ok, mai putin cand vreau sa ma uit la un film, nu am imaginea filmului pe al 2-lea monitor.ce as putea sa fac?astept sugestiile voastremultumesc anticipat!!! Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 E normal. Setezi ca default monitor pe cel la care vrei sa te uiti. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 pai asta e problema ca vreau sa ma uit la amandoua :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 Te`ai uitat in Documentatia placii sa vezi daca ea stie sa redea filme pe doua monitoare?...daca nu asta e te uiti numai pe un monitor. :snakeman: Anunta`ne daca rezolvi ceva Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2005 m-am uitat in documentatzi placii video shi scrie ca se pot conecta 2 monitoare exact cum am spus shi in posturile anterioare dar nu se specifica nimic de vizionatul filmelor pe al 2-lea monitor.am sa mai caut driviere mai noi pe net shi poate ii dau de cap!pana atunci va mai astept shi pe voi cu idei!!! Link spre comentariu
sborkuti Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 in cazul Windows-ului ,stie el sa afisezepe doua monitoare.daca vrei sa vezi filmele pe doua monitoare trebuie sa gasesti un soft care sa stie asa ceva Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2005 daca stii vre-un soft spune-mi shi mie aici sau pe privat sa nu se zica ca facem reclama :rolleyes: Link spre comentariu
sborkuti Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 eu nu stiu un soft anume ,dar si la jocuri sunt care suporta dual display si sunt unele care nu.Tu trebuie sa cauti un player video care sa suporte dual display.placa ta stie "dual hardware overlay" ?poti incerca BSplayer care foloseste noul "VMR-9 renderless" Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2005 explica te rog ce este dual hardware overlayo sa incerc cu bsplayer sa vad daca mere Link spre comentariu
sborkuti Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 randarea imaginii se face hardware nu software.VMR-9 = Video Mixing Renderer este o technica nou, el inlocuieste Overlay Mixer si Video Renderer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum