Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plss Help.

Vizitator dannyz

Postări Recomandate

Vizitator dannyz

Am niste carcase de boxe si m-ar intresa cam ce difuzor ar trebui sa bag in ele. Carcasele sunt facute din pal cu grosime de 2,5 cm iar dimensiunile sunt: Inaltime: 72 cm Adancime: 26 cm Latime: 39 cm Volum aproape 60 lSpecific ca au deja gauri pt difuzoare. Au cate 3 gauri, tweter,meduu, si pt bass care are diametrul de vreo 29,5 cm. Tweetere si dif. pt medii am deja. Ma intereseaza cel pt bass.Vreau sa le fac cat mai puternice posibil dar su nu afecteze prea mult calitatea sunetului. Sa fie cumva un echilibru. Sper sa ma intelegeti. Bugetul e cam 1,5 mil/dif. Si poate imi recomandati si niste filtre.Multumesc anticipat. P.S. Daca recomandati vreun model de dif dati si un link ceva. Eu as prefera difuzoare de alea fara bulb.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• radue

1

Vizitator dannyz

cam asa ar arata niste simulari facute de mine pt incinta de mai sus cu dif HP-12W.

Pote sa mi le explice si mie cineva. :d

Posted Image

si urmatoare e cu un tub bass refelex de 50 mm

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări