Vizitator dannyz Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Am niste carcase de boxe si m-ar intresa cam ce difuzor ar trebui sa bag in ele. Carcasele sunt facute din pal cu grosime de 2,5 cm iar dimensiunile sunt: Inaltime: 72 cm Adancime: 26 cm Latime: 39 cm Volum aproape 60 lSpecific ca au deja gauri pt difuzoare. Au cate 3 gauri, tweter,meduu, si pt bass care are diametrul de vreo 29,5 cm. Tweetere si dif. pt medii am deja. Ma intereseaza cel pt bass.Vreau sa le fac cat mai puternice posibil dar su nu afecteze prea mult calitatea sunetului. Sa fie cumva un echilibru. Sper sa ma intelegeti. Bugetul e cam 1,5 mil/dif. Si poate imi recomandati si niste filtre.Multumesc anticipat. P.S. Daca recomandati vreun model de dif dati si un link ceva. Eu as prefera difuzoare de alea fara bulb. Link spre comentariu
Vizitator dannyz Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 cam asa ar arata niste simulari facute de mine pt incinta de mai sus cu dif HP-12W. Pote sa mi le explice si mie cineva. si urmatoare e cu un tub bass refelex de 50 mm Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Din ce se vede vei avea doar kickbas Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 in acea incinta va putea fi folosit doar ca difuzor de midbass (satelit)incearca sa faci o simulare cu e12-100s in bassreflex, ar trebui sa mearga destul de bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum