Adi Florin Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Salutare! Are cineva un cablaj pentru acest amplificator? LM4766 scoate 2x40W. Datele de catalog sunt in fisierul anexat. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Daca nu reusiti sa vedeti fisierul direct, dati click dreapta si Save as. Link spre comentariu
mapostu Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Da un PM cu adresa de maill si-ti trimit eu un pdf cu cablajul si altele despre LM4766 Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 In atasament este cablajul pe care mi l-a trimis mapostu. Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Un pcb , si o schema viabila(testata) pentru bridge aveti? Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Pai ce vrei sa faci cu el bridge? Ai difuzor de 16 Ohm? Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 In catalog la bridge este specificata o sarcina de 8ohmi.Dar vroiam o schema testata. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Da, e specificat 8 Ohm, dar cred ca e o greseala. N-are cum sa mearga pe 8 Ohm in bridge. Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Pai de asta intrebam si eu ....Pana la urma este sau nu o greseala ? poate functiona pe o sarcina de 8ohm? Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Eu zic ca nu ar merge, fiindca ar insemna ca fiecare amplificator din chip sa mearga pe o sarcina nominala de 4 Ohm. Ceea ce nu e cazul (el e construit sa "mearga" pe 8 Ohm pe canal). Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 5, 2005 Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Nu stiu unde citisem parca pe diyaudio , in care spunea cineva ca a facut un "gainclone" cu 2 LM4766/bridge pe sarcina de 8ohmi ...(lm4766 este indentic pin/pin cu lm1876 numai ca are putere mai mare... Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Daca te uiti la pagina 11 din datasheet la graficul din mijloc din stanga numit "Output Power vs Load Resustance" o sa observi ca pe masura ce scazi impedanta puterea creste (ceea ce e si normal). Totul bine si frumos pana pe la 6 Ohm (o sarcina nominala de 8 Ohm poate sa ajunga si pe la 6 Ohm).Sub 6 Ohm puterea de la iesire incepe sa scada (zic eu ca datorita protectiilor la supracurent). In aceeasta zona nu poate fi folosit amplificatorul. Deci el nu poate fi folosit cu o sarcina nominala de 4 Ohm. Prin urmare nu poate fi folosit in punte cu o sarcina de 8 Ohm. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Rectificare: acum am observat ca acel grafic la care am facut referire e pentru o alimentare de +/-30V.Daca ne uitam la graficul "Output Power/Channel vs Supply Voltage f = 1kHz, RL = 4Ω, 80kHz BW" de la pagina 14 in mijloc dreapta, vedem ca se poate utiliza si cu sarcina de 4 Ohm daca e alimentat cu o tensiune mai mica si "scoate" cam 30w. Deci e compatibil cu LM1876 cum spuneai si tu.Da, se pare ca e corect. Merge in punte pe 8 Ohm, dar alimentat cu o tensiune mai mica si va debita maxim 60W. Link spre comentariu
mapostu Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 Ar mai fi cel din "Evaluation Boards" propus de National din care este inspirat asta: http://tinypic.com/ea4i3a.jpg Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Da un PM cu adresa de maill si-ti trimit eu un pdf cu cablajul si altele despre LM4766Salut ! Mai ai schema si cablajul la LM 4766 ? Daca o mai ai , trimite-mi si mie pe mail : [email protected] . Daca ai facut cumva montajul, spune-mi cum suna , daca merita efortul........... Mersi ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum