c_anicai Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 zii ce vrei, biquadul e foarte bun pentru zone cu semnal slab si polarizat aiurea de la reflexii, am avut zapp si folosit o antenă cu latura rombului de 16 cm,(dimensiunea am calculat-o mental, nici nu m-am complicat cu chestii academice, aa şi distanţa elementului activ faţă de radiator care poate fi o plasă de sârmă cu ochiuri mici e de 9 cm) nu are rost să ne certăm pe forum, de ex antena lamda/4 merge de la unde lungi până la Wi-Fi, diferă doar mărimea şi calitatea materialelor. Asta nu înseamnă că dacă legi două sârme cum se procedează pe la 220, gata ai antenă uhf şi e ok.ataşasem anterior poze la antena Wi-Fi deoarece nu am făcut la antena de 0,45Ghz, e aruncată de mult la gunoi deoarece nu mai folosesc reţeaua zapp. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Costel,de ce nu intri in randul radioamatorilor?La ce notiuni de baza ai ,reusita in benzile de radioamatori ar fi garantata.Ar fi o onoare pt mine sa mai am un ham la 5 km distanta,hi!Pe curand! Link spre comentariu
c_anicai Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Am să mai văd, să mai rezolv unele treburi personale, şi poate cine ştie .....Oricum mersi de încurajare. 73! Link spre comentariu
cosmin_h Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 O sa incerc si cu HB9CV si cu biquad Un coleg spunea ca la yagi trebuie adaptata impedanta pentru telefonul meu, stie cineva sa imi dea mai multe detalii? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum