critix Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Buna ziua. Am un TV Casio TV-7500. El se alimenteaza la 9V, dar din greseala, a fost alimentat la 12V. Am cautat pe internet manualul de service, dar nu l-am putut gasi. Nu aveti cumva acest manual? TV-ul este la fel ca HITACHI VM-LCD2E. Va rog ajutati-ma cu o schema pt acest tip de lcd... Multumesc anticipat Link spre comentariu
critix Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Revin din nou cu rugamintea de mai sus. Problema este partea de alimentare. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 http://www.manualscenter.com/manuals/casio/tv7500-service-manual.html Link spre comentariu
razvan-l Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 are siguranta pe bara de + , incepeti de acolo Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 am tras in banda un casio d600 parac,nu mai stiu exact modelul ca l-am vandut de curand. aceste aparate sunt facute pentru anglia si au sunet pe norma i si banda doar uhf. cand il trageam in banda am facut un scurt si s-a ars siguranta de pe alimentare,este situata langa mufa de alimentare si arata ca o bobina sau rezistenta,este verde. daca vrei iti trimit schema acelui aparat pe care o mai am in format pdf,pare sa semene in interior cu al tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum