cirip Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 salut,Exista lampi "complementare"? Ceva in genul complementaritatii la tranzistoare. Daca exista tranzistoare bipolare cu structura NPN si PNP, daca J-fetzii sunt P si N, ar putea exista si lampi complementare? Oricare ar fi raspunsul, urmatoarea intrebare este "De ce?". :)Cirip Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 :smt003 LOL Link spre comentariu
one Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Exista daca se simte nevoia.Nu exista daca nu se simte nevoia.Din cate stiu eu, nu exista. E nevoie?In lampi purtatorii de sarcina sunt electronii.In tranzistoare sunt 2 tipuri de purtatori de sarcina: electronii si "golurile".Nu cred ca s-a inventat lampa cu goluri. Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Pai nu se simte nevoia? Eu credeam ca da. Scapi de traful de la iesire si pui o lampa NPN si una PNP. Rezulta un final cu lampi in contratimp fara traf. :rock: :supz: Cirip Link spre comentariu
one Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Traful de iesire are cu totul alt rol. De adaptare a impedantei.Lampile functioneaza cu curenti mici, la tensiuni mari.Fara traf ar trebui sa ai un difuzor de vreo cateva sute de ohmi... Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2005 Multumesc de explicatii.Cirip Link spre comentariu
Vizitator panda Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 exista scheme si de final si de preamp cu alimentare diferentiala.in special preampuri la care se obtine o excursie de tensiune f.mare.la aceste scheme de preamp tensiunile nu sant egale!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum