Vizitator valiy Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 SALUT! Vreausa fac un CBB dar nu stiu exact marimilea rezistentelor si condensatorilor pe care trebuie sa ii folosesc. Daca este cienva care a mai facut un CBB sau stie cum se face il rog sa imi zica si mie si daca are si vreo schema a circuitului. Multumesc! DACA CUMVA NU AM POSTAT BINE ROG UN MODERATOR SA MUTE POZSUL(SUNT NOU PE AICI ) Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 SALUT! Vreausa fac un CBB dar nu stiu exact marimilea rezistentelor si condensatorilor Bistabil sau astabil? Adica vrei din ala care clipoceste ledurile, care oscileaza? Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 CBB sta ca lenesul in una dintre stari, pana la un stimul extern.CBA - se batzaie vesnic intre cele 2 satri stabile.Lipsa date: tensiune alimentare, sarcina, etc. Daca e vorba de batzaiciul cu LED-uri cauat pe forum dupa " desulfator" si IPRS. Gasesti scheme si cablaje ale kit-urilor de la defuncta IPRS. Link spre comentariu
Vizitator valiy Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 dela cu 2 leduri care se clipesc ms mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum