petru_f Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Bine asta stiu,dar am intrebat daca e obligatoriu si afara si in oras,caci unii colegi de servici spun ca numai afara. Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Daca iesi afara din oras nu este obligatoriu ,insa cand intrii e... musai sa le ai macar in portbagaj Link spre comentariu
petru_f Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Daca iesi afara din oras nu este obligatoriu ,insa cand intrii e... musai sa le ai macar in portbagaj [in afara deIn afara de a face misto si a fi zeflemist mai sti ceva? Am avut mai de mult o disputa si de atunci caut sa te evit. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Pe toate drumurile publice sun valabile reglementarile rutiere la care va referiti (indiferent de locatie). Daca faci un accident derapand nimeni nu te intreaba daca esti in oras sau mai departe cu 200 de metri! Nu e acelasi lucru ca si cu rovinieta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum