Vizitator burebista_flo Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 `nu stiu daca e bun pus titlul, dar eu asta caut. as fi interesat sa fac un curs de diagnoza auto (eventual acreditat de MM).am cautat pe google dar nu am gait nimic. poate imi poate da careva un sfat ca vremea trece si ar fi bine sa invat acu cat sant tinar :P.ms si hai dati raspunsuri serioase ca poate mai este careva interesat. Link spre comentariu
nelute8 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Din cate stiu, solutia este, sa te angajezi la un servis, care te va trimite la curs de perfectionare. Link spre comentariu
Vizitator burebista_flo Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 kestia e ca io nu ma prea pricep la auto, nu cred ca ar fi cineva interesat sa ma angajeze. Link spre comentariu
Vizitator Vlasceanu Bogdan Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Salut . Exista cursuri de electrica si electronica auto .Eu stiu unul in Cluj unde ai putea invata asa ceva . Link spre comentariu
williss Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 cursuri de genu poti sai contactezi pe cei de la Augsburg sau Ad Auto Total ei fac cursurile astea gratis daca esti angajat la un service auto vezi pe site-urile lor mai multe detalii Link spre comentariu
Vizitator aniel Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 daca vreti sa faceti cursuri in domeniul auto. http://www.calificariauto.ro/ in incinta Master SA Bucuresti Militari.Cursuride pt Mecanic auto Electrician electronist auto,Tinichighiu-Vopsitor auto Cursurile sut gratuite.Cu conditia sa fi angajat in ori ce domeniu. Link spre comentariu
alfabit Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 ...Cursurile sut gratuite.Cu conditia sa fi angajat in ori ce domeniu.Da, si uite asa ajung toti frizerii electricieni auto. Sa ne mai miram ca dupa o vizita in service ne ia foc masina ?Succes, domne`, si ai grija sa nu legi plusul la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum