Vizitator Mugen Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Salut.Unul din pisicii mei jucausi, nu stiu cum a reusit insa si-a infipt gherutele exact pe marginea de cauciuc a difuzorului de medii/joase al unui monitor de studio. (modelul in cauza este M-Audio BX8a, diful este kevlar, doar pe margine ceva cauciuc)Nu s-a desprins nimic, doar este o taietura in V si una normala. Sunt vizibile doar daca se apasa cu degetul in zona respectiva. Cum se poate remedia situatia? O pot face singur, sau o iau frumos in brate si merg cu ea la cineva specializat?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Optiplex Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 se gasesc pe net kituri cu membrane , nu stiu care e nivelul tau dar daca nu te pricepi mai bine te duci la un cunoscator . Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Nu stiu daca se gasesc kituri cu membrane originale, dar daca nu sunt originale nu prea merita. Si nu recomand sa inlcouiesti singur mambrana daca nu ai mai facut niciodata asta. Daca sunt taieturi mici mai bine le lasi asa, nu prea afecteaza cu nimic.Doar sa fii atent la pisoi de acum incolo. Link spre comentariu
Vizitator Mugen Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Nu, nu am mai inlocuit o membrana pana acum.Cat despre marimea taieturilor, intra putin buricul degetului mic inauntru. Nu afecteaza cu nimic? Nu se pot mari cu timpul?Nu exista alt mod de remediere? Se poate lipi cumva la cald, sau folosind vreo solutie? Sper ca m-am exprimat bine si ati inteles unde sunt taieturile. Nu diafragma este afectata ci cauciucul care o imprejmuieste, imediat alaturat ramei.Va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 La cat de mica zici ca e gaura nu cred ca vei simti diferenta la sunet, ai putea incerca sa pui un strat de prenadez peste taietura, dar pe interiorul suspensiei, oricum nu ai ce pierde daca faci chestia asta. Nu cred ca se poate lipi la cald, singura solutie mai putin invaziva este sa pui un strat de adeziv elastic (prenadez) peste taietura.Depinde cat de intens e folosit difuzorul, la curse mari e posibil sa se intinda taietura. Eu as incerca sa vad cum se aude asa, daca schimbi suspensia e foarte probabil sa se schimbe sunetul, ar fi de preferat sa schimbi suspensia la ambele difuzoare ca sa fie boxele la fel. Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Pai se gasesc suspensii pentru membrana pt ce sa schimbe toata membrana? Link spre comentariu
Vlad20 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Pai se gasesc si suspensii ... daca vrei unele de calitate incerca pe ebay .. iei un set si te duci la un atelier de reparat ... sau daca sti vreun atelier care repara si folosesc suspensii bune poti sa faci acolo .Si da gaura se v-a largii in timp si o sa inceapa sa paraie . Link spre comentariu
ari_panterra Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 stai linistit,nu e grav,o poti rezolva acasa destul de usor:desfaci difuzorul,degresezi cu alcool sau diluant, imbibat pe un betisor de ureche,doar in zona unde este taietura,pe partea din spate a articulatie/difuzorului dupa care,cu degetul, aplici un strat de silicon rosu(mastik folosit la etansari auto) sau orice alt produs suficient de elastic.stratul aplicat nu trebuie sa fie f gros . sa ti cont si de ce iese prin taietura pe partea din fata a articulatie sa o stergi/indepartezi pt a nu-i afecta estetica.succes! Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 eu zic sa pui pernandez eu asa am pus si la difuzor cu excursie de +/-28mm liniar si tine si acum dupa un an Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum