Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

termostat 300G

Vizitator recompensa

Postări Recomandate

Vizitator recompensa

Salutare,Nu sunt un profesionist , asa ca va rog sa ma luminati sipe mine umpicut daca se poate, am evoie de un termostat care sa imi decupleze o plita calda cand aceasta ajunge la temperatura de 260 de grade, cine stie unde, cum il gasesc rog postati aici. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

4

• bogdan_

1

UN termostat de statie de lipit face exact ce vrei tu si il poti gasi in diverse variante si puteri la orice firma cre comercializeaza statii de lipit sau o solutie mai ieftina un termostat de fier de calcat face aceeasi treaba doar cu o precizie mai mica.

Link spre comentariu
Vizitator recompensa

dumneavoastra spuneti ca un termostat de fier de calcat ar putea sa imi decupleze mie la 260 de grade (adik are el domeni pana acolo?) si inca ceva am nevoie de sonda pe care sa o introduc in acea plita si la fierul de calcat nu am vazut..

Link spre comentariu

Acel termostat e folosit la masurarea temperaturii apei din calorifere care niciodata nu va depasi 80grade....deci producatorul a calculat sonda sa reziste la max150Grade.Termostatul de fier de calcat nu are nevoie de sonda ca are el un bimetal care se dilata in functie de temperatura.Deci e nevoie de un termostat cu sonda care sa fie in gama 150-300Grade

Asta face foarte bine un termostat de weller(statie de lipit).http://www.adelaida.ro/product_info.php ... =496...sau vedeti aici

Link spre comentariu
Vizitator recompensa

Cauta sus in banner dupa BT-H250C poate te multumeste. Functie de puterea plitei o sa il poti folosi direct sau vei avea nevoie de un releu ceva...

acela are gama pana la 200 de grade mie imi trebuie undeva la 260 - 300 de grade
Link spre comentariu
Vizitator recompensa

Acel termostat e folosit la masurarea temperaturii apei din calorifere care niciodata nu va depasi 80grade....deci producatorul a calculat sonda sa reziste la max150Grade.Termostatul de fier de calcat nu are nevoie de sonda ca are el un bimetal care se dilata in functie de temperatura.Deci e nevoie de un termostat cu sonda care sa fie in gama 150-300GradeAsta face foarte bine un termostat de weller(statie de lipit).http://www.adelaida.ro/product_info.php ... =496...sau vedeti aici

acel termostat de vi l am aratat eu are in descriere mai jos temperatura max a bulbului 350 de grade si mai sus 150 nici eu nush ce sa cred...i am sunat si mi au spus ca bulbul rezista la 350 grade ..iar cel de statie de lipit este prea scump.as incerca cu un termostat de la o plita de lipit polipropilena dar nici acela nu are sonda si plita va fi intr o parte iar termostatul in alta parte
Link spre comentariu

Cel mai ieftin e termostatul cu bimetal de la fier de calcat sau cuptor electric..vezi un cuptor care are defecte rezistentele si folosesti termostatul...cauta pe le baietii care fac service la cuptoare electrice sigur au asa ceva si noi si second.O solutie mai ieftina nu stiu unde vei gasi.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări