Vizitator bartalisattila Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Buna Ziua,Am si eu un topex cu asus wl500 deluxe.Booteaza de pe stick.Am 3 partitii 128 MB swap 512 Ext3 si rest 3 GB tot cu ext3.Am setat cccam pe el.Acuma vreau sa setezi si hdd extern pentru sharing si pentru torrent si mai vreau print server pe el.Problema mea ar fii urmatorul.Cand dau comand sa-l instaleze samba primesc errorul ca insuficient blocks pentru samba.Stie cineva o solutie pt asta?PS: Imaginea openwrt este pe stick pe part 3 Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Buna Ziua, Am si eu un topex cu asus wl500 deluxe. Booteaza de pe stick.Am 3 partitii 128 MB swap 512 Ext3 si rest 3 GB tot cu ext3. Am setat cccam pe el. Acuma vreau sa setezi si hdd extern pentru sharing si pentru torrent si mai vreau print server pe el. Problema mea ar fii urmatorul. Cand dau comand sa-l instaleze samba primesc errorul ca insuficient blocks pentru samba. Stie cineva o solutie pt asta? PS: Imaginea openwrt este pe stick pe part 3 asta înseamnă că nu mai are loc, verifică.(presupun că ştii un minim de comenzi în linie de comandă de linux...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum