TAO Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 am cumparat un montaj de preampli de microfon si nu stiu ce se intampla ca nu se aude nimic .montajul al folosesc ptr. o intrare audio intr-un dvr.l-am alimentat cu 9, inclusiv 12 v si scoate un brum de font puternic.conform schemei, montajul are in componenta : 2 tranzistori BC 547, 6 cond.: 2,2 micro-10p-2,2micro-10p- 1n -2,2micro , 6 rezistente: 10k -4k -10k -2,2k -3,9k -5,8k semiregl. 6kam invartit de semireg. si degeaba. cand inchide , nu se mai aude deloc , cand dau la maxim baraie ca toti dracii in difuzoare.am alimentat cu tensiune pe (+) si (-) pe GND, iar semnal intrare in dvr am luat tresa pe GND si firul cald pe OUT.intrarea in dvr functioneaza perfect, ptr. ca am facut proba cu un mic. de scena.am sa incerc sa scanez maine schema si sa o pun aici .astept parerile voastre.multumesc ! Link spre comentariu
TAO Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 atasez schema cu micutul meu preampli cu probleme : Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 am cumparat un montaj de preampli de microfon si nu stiu ce se intampla ca nu se aude nimic .montajul al folosesc ptr. o intrare audio intr-un dvr.l-am alimentat cu 9, inclusiv 12 v si scoate un brum de font puternic.conform schemei, montajul are in componenta : 2 tranzistori BC 547, 6 cond.: 2,2 micro-10p-2,2micro-10p- 1n -2,2micro , 6 rezistente: 10k -4k -10k -2,2k -3,9k -5,8k semiregl. 6kam invartit de semireg. si degeaba. cand inchide , nu se mai aude deloc , cand dau la maxim baraie ca toti dracii in difuzoare.am alimentat cu tensiune pe (+) si (-) pe GND, iar semnal intrare in dvr am luat tresa pe GND si firul cald pe OUT.intrarea in dvr functioneaza perfect, ptr. ca am facut proba cu un mic. de scena.am sa incerc sa scanez maine schema si sa o pun aici .astept parerile voastre.multumesc !daca microfonul tau este dinamic ,scoate R1 din montaj,scrie in prospectrezistenta R1 este pentru a alimenta cu tensiune fet-ul din microfoanele electretsigur microfonul tau este dinamic,daca lasi R1 in montaj ,prin aceasta ajunge tensiune in bobina microfonuluiscoate rezistenta si anunta rezultatul ,aici Link spre comentariu
TAO Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 deci , a se intelege :acest montaj prezentat aici , l-am alimentat la 9 - 12v.si l-am legat la IN AUDIO dvr. exact asa cum se prezinta in imagine.baraie de toti dracii cand semiregl. este la capat de cursa si tace mut cand al inchid , nu se aude nimic VOCE.cu un microfon de scena am spus ca am facut proba si merge f. binemultumesc frumos ptr. interesul acordat ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 deci , a se intelege :acest montaj prezentat aici , l-am alimentat la 9 - 12v.si l-am legat la IN AUDIO dvr. exact asa cum se prezinta in imagine.baraie de toti dracii cand semiregl. este la capat de cursa si tace mut cand al inchid , nu se aude nimic VOCE.cu un microfon de scena am spus ca am facut proba si merge f. binemultumesc frumos ptr. interesul acordat !eu tot nu inteleg exprimarea ta acum functioneaza sau nu? Link spre comentariu
TAO Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 baraie in difuzoare dar nu se aude voce Link spre comentariu
TAO Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 probabil ca VIOBIO ar fi avut nevoie de o schema , nu de a ma putea ajuta pe mine cu un sfat , de asta nu a mai continuat.in cele din urma s-a constatat faptul ca modulul cumparat a fost din fabrica facut defect , iar montajul refacut sa functioneze, nu este pe masura asteptarilor mele.este un mic ampli. de microfon care trebuie sa zbieri in capsula ca sa te poti auzi.ROG PE CEI CE VOR SA MA AJUTE ....cu o schema de preampli de microfon la care sa pot receptiona macar pe o raza de 15-20m.sincer sunt o groaza de scheme dar nu te poti opri la nici una concludenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum