Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

medion md 95300

POLAKU2002

Postări Recomandate

buna seara.va cer ajutorul in legatura cu un laptop medion.la conectarea alimentatorului se stinge lumina alimentatorului fapt ce denota un scurt.caut o schema daca exita prin baza de date a cuiva sa inteleg ce este piesa cu 6 picioruse pe care scrie aa80 si cred ca mosfetul bd4x10 e dus.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2informaticos

3

• POLAKU2002

3

Cauta vreun alt cod serigrafiat pe placa. Pune aici tot ce crezi ca ajuta sa identificam placa de baza. Producatori de placi de baza pt laptop sunt putini; Compal, Inventec, Quanta, Wistron, HannStar...Localizeaza circuitul de alimentare/incarcare a bateriei. Ar trebui sa fie ceva de genul MAX, ISL, MB, TPS...O schema de aplicatie generica a lui ajuta deasemenea. Eu cand nu gasesc o schema pt un laptop, descarc din Internet foile de catalog pt sursele interne...

Link spre comentariu

salut.tot ce am gasit pe placa scris este vertex m1 316684000001-ro1 si sn 411684000018db si 8050mp-da 411043-3147ly sper sa ajute in a intelege ce tip de placa este.miine am sa va pot spune despre circuitul de sursa ptr ca azi am uitat sa ma uit.va multumesc

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări