Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Roadstar CTV-1434KT/S

Vizitator POPA AUREL

Postări Recomandate

Vizitator POPA AUREL

Am primit un televizor Roadstar CTV-1434KT/S,fara telecomanda.Va rog sa-mi ziceti ce telecomanda sa cumpar si cum trebuie modificat sa functioneze in Romania,este adus din Austria.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• tv1

1

• xtgs

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Buna seara! Pentru a va ajuta ar fi mai facil sa ne spuneti cu ce tip de sasiu e construit televizorul, eventual ce scrie pe procesor pentru identificarea telecomenzii (dupa codul complet CTV-1434 KTS ar fi sasiu Beko 12.4 iar dupa CTV-1434 TS ar fi Beko 12.7).Pentru televizoarele aduse din Austria nu trebuie sa modificati nimic (eventual norma de sunet, numai in cazul cand aveti programe cu sunetul pe 6,5 MHz). Bafta!

Link spre comentariu

Am primit un televizor Roadstar CTV-1434KT/S,fara telecomanda.Va rog sa-mi ziceti ce telecomanda sa cumpar si cum trebuie modificat sa functioneze in Romania,este adus din Austria.Va multumesc.

Dar nu ne-ati spus ce procesor are tv-ul acesta,pentru ca poate ca sa aiba ori SDA 5521 sau poate ca sa mai aiba si SDA 5552 . :da Asteptam raspunsul . :dans:
Link spre comentariu

Salut ! Daca puteti ca sa ne spuneti si terminatia la procesor de exemplu SDA5535 AO62 , SDA5535 AO49 ,SDA5535-A070 etc............. :da Aspetpam incontinuare . :dans:

Link spre comentariu
Vizitator POPA AUREL

Multumesc mult pentru ajutor,am testat 2 modele:scrie pe una " BEKO" si a doua"12,5",functioneaza f.bine cu ambele si sunetul se poate regla cu telecomanda pe BG sau DK.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări