Vizitator azzzul Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 domnule azzul ai putea pune ceva poze cu minunea de acumulator si lanterna aia de 3 leduri pe care o alimentezi din el ,da pozele te rog sa contzina si un voltmetru si un ampermetru sa vedem consumul si tensiunea din acumulator? eu am zis ceva mai sus ca am aceeasi treaba tot cu acelasi tip de acumulator dar la mine cum naiba de nu se incarca singur , hai da si tu de la tine ,dezvaluie inventzia sa nu ne spargem capurile sau tu stai in alt fus orar si alta paralela si campul magnetic al pamantului influentzeaza minunea de acumulator am sa vin cu niste fire pana la tine sa nu mai bag in priza incarcatorul dupa ce "storci ultima farama de energie" masoara acumulatorul pe bornele + si -, inaintea circuitului de protectie si ai sa ai o surpriza,看看电池的电压升高, lasa-l la AUTOREINCARCAT o zi(5-10分钟), apoi seara fa masuratoarea 如果你陷入困境的电路保护,因为他没有看到自动装弹, 不要忘了充电电池必须从消费者断开,我猜你有一个按钮开/关 am scris in chineza poate asa ma fac inteles Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Vad ca-ti place sa o faci pe atotstiutorul,cu putin iz de misto.OKNu e necesar sa-mi explici ce si cum e cu acel circuit de protectie,ce probabil era defect altfel la 3.7 volti ar fi trebuit sa livreze tensiunea elementului la iesire.Intre timp vad ca s-a pierdut un led,la inceput sunt 3 acum doar 2. Link spre comentariu
Vizitator azzzul Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Vad ca-ti place sa o faci pe atotstiutorul,cu putin iz de misto. OK Nu e necesar sa-mi explici ce si cum e cu acel circuit de protectie,ce probabil era defect altfel la 3.7 volti ar fi trebuit sa livreze tensiunea elementului la iesire. Intre timp vad ca s-a pierdut un led,la inceput sunt 3 acum doar 2. Vad ca ma urmaresti cu interes, (esti de la SRI?) sa lasam mistourile pe mai tarziuda, imi place sa explic, ceea ce vad cu cuvintele mele din greseala am rupt un piciorus la un led, pana gasesc altul raman cu 2ua, azi am improvizat veioza, am scris adevarul, puteam scrie 3 si de fapt sa utilizez 2ua, ca de, pe aici se minte cu nerusinare si se ia la misto oricine incearca sa vina cu argumente "ne fiabile" si neaparat mutate la bodega sau la gunoi, ca ai mata o idee fiabila si nu ai loc de mine si de explicatiile mele de incepator/necunoscator daca din intamplare esti pe aici asta nu inseamna ca iti explic numai tie Link spre comentariu
vfp_marius Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 cu respect albastru (azzzul),sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine ,problema e ca un acumulator nul potzi descarca la 0 el se distruge prematul (oricum era mort)dar e vb si de eficientza de lucru a acelui acumulator , practic un acumulator transforma energia elecrtica intro reacatzie chimica ,si se acumuleaza sub forma de energie chimica sa zic asa ,iar atunci cand se conecteaza la bornele lui un consumator energia chimica acumulata se transforma in curent electric , practic e o reactzie reversibila .sper ca mai intzeles ,dar acu fiind deja stors de toate puterile ,ma gandesc ca e deja ineficient , eu nu zic ca sar auto reincarca mai toate bateriile fie ele de orice natura le creste tensiunea la borne dupa deconectarea consumatorlui , (am mai zis asta mai sus si nu vreau sa ma repet ca numi place) si bunicu cand avea bateria aia paralelipipedica legendara de 4,5 v de pe timpul lui ceasca ,dupa ce se golea destul de bine o punea pe soba la incalzit (autoreincarcat),si mai prindea ceva viatza . uite ai aici un sait circuite electrice.ro ,citeste mai tot ce e pe acolo . SAU AICI mai direct http://www.circuiteelectrice.ro/curent- ... a-voltaica Link spre comentariu
Vizitator azzzul Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Nu te contrazic. M-am gandit la o reactie chimica... (ma voi documenta despre acumulatoare...), am vorbit cu cineva pentru aparat de masura si aparat foto, sper sa postez cateva poze! poate am gresit spunand ca storc acumulatorul pana la zero apoi se autoreincarca, sper ca pozele sa spuna mai mult Link spre comentariu
vfp_marius Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 astept pozele . oricum la 0 voltzi nu vei putea aprinde ledul el incepe sa lumineze de la 2,1 v cc cu becul vei putea sal descarci aproape de 0 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum