Vizitator mavo-35 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Salutare- am un dds cu pic AT89C52 kit yo8rgj din pacate cred ca sa "sters"pic-ul ,am programul necesar de scriere ,suport toate cheltuelile necesare Link spre comentariu
Vizitator mavo-35 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Salutare- am un dds cu ATMEL AT89C52 (kit yo8rgj) din pacate cred ca sa "sters"pic-ul ,am programul necesar de scriere ,suport toate cheltuelile necesare , ma poate ajuta cineva cu scrierea ? Link spre comentariu
volhov Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Salutare- am un dds cu pic AT89C52 kit yo8rgj din pacate cred ca sa "sters"pic-ul ,am programul necesar de scriere ,suport toate cheltuelile necesare Salut,Nu stiu daca mai este de actualitate solicitarea ta, insa dupa parerea mea controllerul nu prea are cum sa se "stearga", mai probabila ar fi distrugerea acestuia. Solutia ar fi sa cumperi un alt controller pe care sa-l programezi.Si inca ceva.... AT89C52 nu este PIC, este ATMEL si din pacate programarea lui este un pic mai complicata.Succes Link spre comentariu
Vizitator mavo-35 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 rezolvare totala dds ,a412 functional ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum